‘Cloud skin’ je novi beauty trend s modnih pista koji ćemo voljeti i u stvarnom životu

‘Cloud skin’ je novi beauty trend s modnih pista koji ćemo voljeti i u stvarnom životu

https://www.instagram.com/p/B9MxhrhhIUG/?utm_source=ig_web_copy_link

London Fashion Week donio je obilje odvažnih make up trendova i trendova za nokte. Od kristalića i glittera do živopisnih, ružičastih sjenila i obojene kose. Prema člancima koji izvještavaju o backstage beauty trendovima poželjna je kombinacija proizvoda za njegu kože i make upa za stvaranje matiranog, ali svježeg izgleda kože. Ovaj trend naziva se ‘Cloud skin’, a zapravo se radi o evoluciji #Kbeauty trenda ‘Cloudless skin’ iz 2018. godine. Od revije Marques Almeide do Temperleyja modeli su poslani niz pistu s toliko blistavom kožom lica da su djelovali reflektirajuće ili gotovo prozirno.

‘Cloud skin’ je hibrid među trendovima

‘Cloud skin’ ostavlja dojam oblačnog neba, a ovaj look postiže se zapravo prilično lako. Završni look balansira između suptilnog sjaja i neprozirne, mat kože. ‘Cloud skin’ se odmaknuo od wet looka i staklene kože. Ovaj trend se odnosi na kožu koja želi hidrataciju, ali ne izgleda pretjerano vlažno. Bazira se na korištenju proizvoda u prahu i lepršavih kremastih tekstura inspiriranih nebom, od izlaska do zalaska sunca. Ovaj novi trend je hibrid proizvoda za njegu kože i make upa. Nastao je zato što su ljudi postali fascinirani tretmanima za kožu i njegom kože.

https://www.instagram.com/p/B84UofBhCQM/?utm_source=ig_web_copy_link

Poanta je u tome da se na lice nanosi ulje za njegu kože lica kao primer, a na to se nanosi puder u minimalnim količinama. Look se može zaključiti vrlo malim količinama pudera u prahu. Međutim, ne smije ga se nanositi na cijelo lice, nego samo na određena područja. Primjerice, unutarnji kut očiju i nosnice nikada ne biste smjeli zaobići. Tako će sve izgledati simetrično i svježe. Također, možete nanijeti malo pudera u prahu na čeljust i uz liniju kose. ‘Cloud skin’ tehnika stvara dojam oblaka jer mat puder u kombinaciji s hidratantnim svojstvima ulja ostavlja dojam mekoće i lepršavosti. Ako niste obožavatelj ulja za lice, uvijek možete isprobati ovaj look s hidratantnom kremom.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori