Korektor za podočnjake kojeg vole celebrity dame i poznati vizažisti

Korektor za podočnjake kojeg vole
celebrity dame i poznati vizažisti

@cledepeaubeauteus

Korektor za podočnjake ne zovu uzalud malim čarobnjakom u kozmetičkoj torbici. Mnogim je ženama najbolji saveznik, osobito u jutrima kad je teško prekriti podočnjake, ali i male nepravilnosti na licu. Naravno, pozornost je nužno staviti na njegu tijela iznutra, odnosno pobrinuti se da tijelo i koža dobivaju sve ono što mu je potrebno, odnosno dovoljno tekućine, kao i sna, ali i da je kvalitetna preparativna njega lica. Nakon što je svaki od tih koraka ispunjen, dolazi na red korektor za lice, no pronalazak idealnog korektora nije nimalo jednostavan zadatak.

@cledepeaubeauteus

S jedne strane, treba pronaći nijansu koja je idealna za naš ten, a s druge strane, bitno je pronaći idealan proizvod koji ne isušuje kožu i koji neće stvoriti cakey efekt. Također, poželjno je da je korektor lagan, no da istovremeno prekriva nedostatke. Kad se sve “stavi na papir”, zadatak je teži, no rješenje postoji, barem ako je suditi prema preporuci poznatih vizažista i celebrity dama s holivudske A-liste.

Ako još uvijek nemate svojeg favorita, pokušajte s preporukom omiljene vizažistice poznatih dama, Pati Dubroff. Poznata vizažistica često dijeli make up savjete, a o onima za savršen make up pisali smo nedavno. Njezin je favorit korektor s potpisom brenda Clé de Peau za kojeg je rekla da ju je osvojio na prvu. Oduševljenost ovim korektorom s njom dijele i brojne poznate dame poput Rosie Huntington-Whiteley, Nicole Kidman, Kate Winslet i Kate Moss. Ovaj korektor opisuju kao idealan jer nije niti suh niti premasan, a savršeno prekriva svaki nedostatak na licu, bez obzira na to što je prilično lagan. Stoga, ako još niste pronašli idealan korektor za podočnjake, pokušajte s onim koje prati preporuka poznate vizažistice, modela i glumica.

Učitati još
Zatvori