Zbog volumena koji daje trepavicama, ova maskara proda se svake dvije minute
Zbog volumena koji daje trepavicama, ova maskara proda se svake dvije minute

Zbog volumena koji daje trepavicama, ova
maskara proda se svake dvije minute

Ljepota šminke za oči je u tome koliko transformativna može biti – čak i s nečim tako jednostavnim kao što je sloj maskare. Malo je kozmetičkih proizvoda toliko osobnih kao maskara. Zašto? Jer postoji nekoliko elemenata pri odabiru i kupnji one prave. Vrsta trepavica, željeni izgled, formulacija i još mnogo toga igrat će ulogu u određivanju odgovara li maskara vašim željama i potrebama ili ne.

Maskara je moćni alat – njezinim brzim i jednostavnim nanošenjem lako ćete doći do savršenog izgleda. Uvijek rado isprobavamo nove maskare, pogotovo kada su već postale hit među kupcima.

Ciaté London Wonderwand maskara

Maskara koja je u zadnje vrijeme privukla našu pozornost dolazi iz radionice britanskog brenda Ciaté London. Ciaté London Wonderwand maskara obećava 19 puta veći volumen od tradicionalne maskare u samo tri sloja. Aplikator u obliku pješčanog sata dizajniran je da zahvati i najsitnije trepavice, kako bi stvorio produžene trepavice s 3D volumenom bez mrvica.

Ciate London Wonderwand maskara
Ciate London Wonderwand maskara

Rezultati ankete potrošača pokazali su da je 96,4 posto korisnica prijavilo intenzivan volumen trepavica kao i uvijenost, a 95,5 posto vidjelo je ekstremnu duljinu trepavica. 95,4 posto ispitanih također je vidjelo rezultate nošenja tijekom 24 sata. Rezultati su stvarno impresivni, a maskara je postala toliki hit da se svake dvije minute jedna proda, a također ima ocjenu od 4,8 zvjezdica na web stranici Ciaté London. “Najbolja maskara koju sam ikad probala. Definitivno pravi favorit!”, stoji u jednoj recenziji.

“Moja omiljena maskara na tržištu”, kaže druga. “To je jedna od najboljih na svijetu. Super cijena. Izvrsna kvaliteta.”

Charlotte Knight, osnivačica i izvršna direktorica brenda Ciaté London, rekla je: “Naše su trepavice tako definirajuće obilježje našeg lica; Kad smo stvarali maskaru, prošli smo kroz stotine formulacija kako bismo pronašli onu savršenu.”

Maskara je trenutno na zalihama i dostupna je za kupnju na službenoj stranici Ciaté London i na Asosu.

Foto: Instagram (@clairerose), Ciaté London

Učitati još
Zatvori