Upoznajte još jedno zlatno ulje za tijelo – potpisuje ga Chrissy Teigen

Upoznajte još jedno zlatno ulje za tijelo
– potpisuje ga Chrissy Teigen

Ulje za tijelo idealno za ljeto

Posljednja suradnja beauty brenda Becca i Chrissy Teigen u travnju izazvala je pravo oduševljenje u beauty svijetu. Tada su zajedno predstavili highlightere, a mi smo se pitale što će ovaj kreativni i moćni dvojac novo smisliti i sada smo napokon dočekale taj trenutak. Novi proizvod za koji su nam priredili kratki sneak peek na Instagramu obećava jer ima sve što jedan beauty proizvod za ljeto treba imati. Svjetluca, sjaji, ima jako lijepo pakiranje i stvoren je za preplanuli ljetni imidž.

Riječ je o ulju za tijelo s puno brončanih šljokica koji je na ekstravagantan način predstavljen na Instagram profilima ovog popularnog brenda. No, datum lansiranja još uvijek je prekriven veom tajne.

Sjaj i magija u bočici

Nema nikakve sumnje kako će ovaj proizvod ostvariti odlične rezultate, pogotovo ako uzmemo u obzir dosadašnji uspjeh brenda Becca, zaduženog za poprilično dugačak popis makeup proizvoda za kojima je poludio internet, dok je Chrissy omiljeno lice na internetu. Stoga je potpuno logično udruživanje ovog zanimljivog dvojca kako bi još jednom prosuli sjaj i magiju po našim kozmetičkim torbicama.

Za sada se može uživati u puno sjaja na Instagramu s potpisom Chrissy Teigen, a kada će taj sjaj biti dostupan na tržištu, preostaje nam saznati.

Tekst: Dijana Ljubanović

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori