Ove jeseni događa se veliki povratak mat make upu

Ove jeseni događa se veliki
povratak mat make upu

Već nekoliko sezona poznati make up brendovi favoriziraju glow, gloss i ostale pojmove koji označavaju blistavo i sjajno lice. Razni highlighteri koji osvjetljavaju ključne točke lica pa i sjajila za usne koja su označila svoj veliki comeback, samo govore u prilog toj tezi. No, ako ste pomislili da smo skroz raskinuli veze s mat make upom, prevarili ste se, jer mat efektu na licu je Chanel Beauty, kao jedan od autoriteta u svijetu make upa, posvetio cijelu jesensku kolekciju. Apotheosis, Le Mat de Chanel, njeno je ime i donosi novu make up avanturu Chanelove kreativne direktorice u ovom području, Lucije Pice.

Poznata po inovacijama, Lucia Pica ove jeseni istražuje svijet tekstura i valorizira emotivnu dubinu i vizualni intenzitet mat površina. Mat tretman dobili su mnogi sada već dobro poznati make up proizvodi iz Chanela, kao što su paleta sjenila LES 4 OMBRES, ruž u olovci LE ROUGE CRAYON DE COULEUR MAT, tekuća tinta za usne ROUGE ALLURE INK i lak za nokte LE VERNIS.

Za Luciju Picu ovo je deveta kolekcija Chanelova make upa na koju je stavila svoj potpis i jesen/zimu 2018. zamišlja kao vladavinu mat tekstura koje evociraju jedinstveno ženstveni senzibilitet. Mat efektima pridružuje se zemljane, tipično jesenske nijanse, a kako mat ne bi bio onaj staromodni mat koji zateže i isušuje kožu, Chanel je napravio tehničke inovacije koje će svakoj ženi koja nosi ove proizvode osigurati osjećaj ugode, pretvarajući mat teksturu u nevjerojatno ugodan i udoban baršun i istovremeno njegujući kožu. Kolekcija nije mogla proći ni bez malo intenzivne crvene boje, po kojoj je Lucia Pica postala poznata, a koja će razbuditi bilo koji eventualno monotoni beauty look.

Chanel make up kolekcija jesen 2018.:

Foto: Chanel Beauty

Učitati još
Zatvori