Novi hit stil za sve one koje se boje šišanja: Butterfly frizura

Novi hit stil za sve one koje se boje
šišanja: Butterfly frizura

U posljednjih nekoliko godina, popularnost boba u svim njegovim oblicima, potaknula je mnoge žene da skrate svoju kosu u potrazi za savršenom kratkom frizurom. No, što je s onima koje sa strepnjom pristupaju bob trendu i koje, iako su u iskušenju, ne žele šišati kose koju su godinama njegovale i puštale da raste? Ako ste već istraživale trendi frizure za 2022. godinu, sigurno znate da je butterfly frizura ‘it’ nova frizura koju treba isprobati.

Uz tupo ošišani bob, mixie i bixie, slojevita butterfly frizura brzo postaje look koji svi žele postići. Ovaj popularni look pruža iluziju kraće frizure bez da zapravo ugrožava duljinu vaše kose. Već je viđena i na brojnim slavnim osobama kao što su Jodie Comer, Jennifer Lopez, Kelly Rowland, Hailee Steinfeld i Sydney Sweeney. Butterfly frizura inspirirana je 70-ima i definitivno će uvijek imati mjesto na trending listama.

Trendi butterfly frizura iznimno je jednostavna za održavanje

Butterfly frizura pruža iluziju kratke kose, bez da se uistinu morate šišati na kratko. Kako biste postigle najljepši look, potrebno je dugu kosu ošišati na brojne, kraće slojeve. Tako će se kratki bočni slojevi, savršeno stapati s onim dužima, a prema potrebi odvojiti od ostatka kose za ‘kraći’ look. Ova frizura odlično pristaje skoro svakom tipu kose. No, posebno lijepo će pristajati kovrčavoj i valovitoj kosi kojoj će omogućiti da zablista punim sjajem. Duge stražnje slojeve možete staviti u konjski rep, a kratke bočne slojeve pustiti da prirodno padaju. To će vam pružiti look kratke kose u stilu frizure slavne Farrah Fawcett koja je bila hit ’70-ih. Butterfly frizura omogućuje vam postizanje tog nostalgičnog, bezbrižnog looka.

Ova frizura savršeno se uklapa i u trend curtain šiški i mekih slojeva. Baš su njih slavni stilisti istaknuli kao najtraženije elemente modernih frizura. Mnogi frizeri primjećuju da je ova frizura vrlo svestrana i da, osim što odgovara skoro svakom tipu kose, ona odgovara i svakom obliku lica. Štoviše, slojevi i curtain šiške omogućavaju vam da same kod kuće kreirate savršenu fen frizuru jer nije potrebno puno vještine kako bi izgledala odlično. Kako bi vaša butterfly frizura uvijek izgledala zapanjujuće dobro, upotrijebite lagani slani sprej i osušite svaki sloj zasebno. Zahvaljujući ovom triku, kosi ćete pružiti dodatnu teksturu, a istovremeno će ostati ženstvena i meka.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori