‘Buttercream blonde’ je savršena jesenska boja kose za osvježiti cijeli izgled

‘Buttercream blonde’ je savršena jesenska boja kose za osvježiti cijeli izgled

Ako vas jesen potiče na promjenu boje kose, razmislite o tome da prijeđete na svjetliju stranu. Uobičajeno je zima rezervirana za tamnije tonove, no ove godine se to mijenja. Stilisti kažu da će ove sezone biti sve veća potražnja za toplim bojama maslaca i nijansama šampanjca. Najnovija trendi boja kose zove se ‘buttercream blonde’. Najlakši je način za posvijetliti kosu jer nije previše ekstremna i ne zahtijeva pretjerano izbjeljivanje. Savršen za one koji još nikada nisu imali plavu kosu, ali bi to voljeli isprobati.

Kako postići ‘buttercream blonde’ boju kose?

U osnovi, ‘buttercream blonde’ je prirodna, kremasta plava s puno dimenzija. Zbog kombinacije boja kosa izgleda kao da je blago osunčana, a kombinacija toplih i hladnih pramenova znači da laska skoro svakome jer pristaje uz različite tonove kože. Umjesto svijetle plave boje u jednoj nijansi, ‘buttercream blonde’ je začinjena pramenovima u boji šampanjca i meda za izgled koji je lako održavati. Iako je najlakše postići ovu boju kose ako ste već plavuša, nije nemoguće ugraditi elemente boje i u tamniju kosu. Zato ju mogu isprobati svi, samo u malo drugačijim verzijama.

Prava ‘buttercream blonde’ boja kose sadrži mješavinu toplih pramenova s nekoliko onih koji su najsvjetlije nijanse plave za sjajniji look. Stručnjaci kažu da je ova boja sjajna za sve one koje žele postati plavuše u novoj godini. Za početak potrebno je posvijetliti baznu boju kose, a zatim se dodaju pramenovi u svjetlijoj nijansi za dodatnu dimenziju. Ako ste prethodno bojali kosu, to u maloj mjeri može otežati prijelaz u svijet plavuša. U tom slučaju stručnjaci preporučuju da se konzultirate sa svojim stilistom prije uvođenja ikakvih promjena.

Učitati još
Zatvori