Kate Middleton i Kaia Gerber najavile su novu hit boju kose za jesen

Kate Middleton i Kaia Gerber najavile su
novu hit boju kose za jesen

Bliži se jesen, ali i kraj sezone godišnjih odmora, a to znači samo jedno – da će mnoge žene s posljednjim danima kolovoza pohitati u frizerske salone i potražiti spas – ili pak osvježenje – za svoju kosu.

Nema sumnje da sunce, vrućina i morska sol ostave traga na kosi svakog ljeta, nakon kojeg joj je potreban konkretan ‘remont’. U tu svrhu na frizerskom će stolcu otići nekoliko centimetara duljine kako bi kosa ponovno prodisala, frizerski stilisti hranit će ju pakunzima i rehidratizirati, a mnoge žene odlučit će se i za novu boju. Upravo je jesenska sezona idealno vrijeme za obojati kosu i tako se ponoviti, a ako je suditi po poznatim ženama, hit boja za jesen 2020. bit će bronde!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Bronde – na pola puta između plave i smeđe kose

Bronde donosi savršeni spoj plavih i smeđih tonova zbog čega je rado biraju brinete, ali i plavuše za decentnu, ali još uvijek efektnu promjenu looka. Bez sumnje, bronde nijansa osvojit će i novu jesensku sezonu ispred nas u koju smo tek zakoračile, a dosad smo je već spazile na vojvotkinji od Cambridgea (Kate Middleton). Nosi je i mladi model Kaia Gerber, i to uz i dalje popularnu bob duljinu kose!

Planirate li jesenski makeover, razmislite o bronde boji za kosu. Od zlatnih pramenova do onih koje krasi hladni podton, uz efektnu balayage ili decentnu shadowing tehniku bojanja kose, spretni frizeri kreirat će savršenu bronde nijansu baš za vas.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori