Otkrijte što je ‘boyfriend’ bob i zašto će to biti hit frizura u 2021.

Otkrijte što je ‘boyfriend’ bob i zašto će to biti hit frizura u 2021.

Bob bi definitivno mogao osvojiti nagradu za najpopularniju frizuru na svijetu. U prosjeku ga čak 222 580 puta mjesečno beauty entuzijastice diljem svijeta pretražuju online. Nakon njega slijedi punđa s 85 890 prosječnih mjesečnih pretraživanja, a na trećem mjestu su šiške s 85 830 prosječnih mjesečnih pretraživanja. Bob je najpopularnija frizura u čak 52 zemlje, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Belgiju i Njemačku. Sad kad smo vas uvjerili da je bob idealna frizura za ovu sezonu, u nastavku vam donosimo najnoviju verziju ovog popularnog stila – boyfriend bob.

Boyfriend bob je ženska verzija frizure Leonarda DiCaprija iz ’90-ih

Bob je s vremenom postao poput male crne haljine za našu kosu. Čak i kad pomislimo da mu je vrijeme da ostane u prošlosti, iznenada se pojavi njegova potpuno nova verzija zbog koje se iznova zaljubimo u ovu frizuru. Stoga, nije niti malo iznenađujuće što 2021. godina neće biti ništa drugačija od svih dosadašnjih, barem kad se radi o ovoj bezvremenskoj frizuri. Ovoga puta bob godine je takozvani ‘boyfriend’ bob ‘. Ovaj bob je nešto kraći od uobičajenog. Naime, nadahnut je muškom frizurom poput onih koje su u ’90-ima nosili Nick Carter i Leonardo DiCaprio, ali je malo duži zbog nosivosti.

Slavne osobe poput Kaie Gerber, Dua Lipe, Karlie Kloss i Charlize Theron već su bile primijećene s nekom verzijom boyfriend boba, a svaki put nam izgleda sve privlačnije. Sve su one dokazale da on može biti moderan, osvježavajuć i pomalo zavodljiv. Stilisti objašnjavaju da se ova frizura može nositi u potpunosti ravna ili s dodanom teksturom za postizanje trendi messy looka. Vaš stilist će vam najbolje reći što odgovara vašem obliku lica. Za dodatnu teksturu preporučuju nevidljivi puder za kosu koji daje trenutačni volumen i omogućuje lako podizanje korijena.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori