Novi izgled i nove nijanse omiljenog drogerijskog laka za nokte

Novi izgled i nove nijanse omiljenog
drogerijskog laka za nokte

Iz sezone u sezonu, svijet drogerijskih beauty proizvoda postaje sve raskošniji i bolji. Inovativne formule, predivne nijanse i izdržljivost s kojom mogu parirati i onim najluksuznijim beauty kućama, make up proizvodi s potpisom drogerijskih brendova osvojili su beauty svijet i naše kozmetičke torbica. Od tekućeg pudera koji stvara onaj besprijekorni ten do savršenih paleta sjenila i maskara koje postižu efekt umjetnih trepavice, sve što zapravo trebamo za svakodnevnu beauty rutinu danas možemo pronaći na policama najbliže drogerije. I dok su neki drogerijski proizvodi tek nedavno sustigli one luksuzne, lakovi za nokte jedan su od onih beauty proizvoda koje smo uvijek tražiti u drogerijama.

U posljednjih nekoliko godina, među najpopularnijim lakovi za nokte našli su se Bourjois 1 Second lakovi za nokte koji su donosili savršeni spoj odlične četkice za jednostavno nanošenje i izdržljive formule koja se osušila u trenu, a trajala danima. Ovo proljeća Bourjois donosi svoje poznate 1 Second lakove za nokte u novom, još bolje izdanju.

OMILJENI DROGERIJSKI BOURJOIS LAKOVI U NOVOM IZDANJU

Bourjois 1 Second lakovi za nokte godinama se ističu kao jedni od najboljih lakova koje možemo pronaći u drogerijama. U prepoznatljivoj bočici s izduženim čepom i aplikatorom koji u jednom potezu stvara savršeni nanos vaše omiljene boje laka za nokte, Bourjois 1 Second lakovi ovog se proljeća vraćaju u bolji no ikad. Zadržavajući sve ono što volimo kod njih, 1 Second lakovi se vraćaju s tek malim promjenama u dizajnu koji na prepoznatljivoj bočici ističu ime nijanse.

Osim osvježenja izgleda, brend Bourjois je za sve ljubitelje jednog od njihovih najpopularnijih proizvoda pripremio 22 neodoljive nijanse – od nježnih nude preko vibrantnih jarkih do raskošnih zagasitih nijansi i nekoliko šljokičastih lakova.

Svoje omiljene Bourjois lakove za nokte uskoro ćete moći pronaći u novom, još boljem izdanju i novoj, još raskošnijoj paleti boja u svakoj drogeriji, a sve novosti o Bourjois proizvodima možete pronaći na njihovom službenom Instagram profilu.

Učitati još
Zatvori