Četiri ‘it’ boje za kosu koje ćemo nositi ove sezone

Četiri ‘it’ boje za kosu
koje ćemo nositi ove sezone

Jesen je vrijeme promjena – upoznajemo se s uzbudljivim trendovima i novitetima koje su nam pripremili modni i kozmetički brendovi te tražimo onaj idealan za sebe. Govoreći o jesenskim promjenama, one se često odnose i na trendove u kosi pa mnogi s prvim hladnijim danima traže novu frizuru ili boju koja će ih pratiti u novoj sezoni. Nakon što smo pisali o valovitom bobu koji je proglašen najpopularnijom jesenskom frizurom, donosimo ‘it’ boje za kosu koje ćemo nositi ove sezone.

Peppercorn crna

@lucyhale

Na Pradinim revijama imali smo priliku vidjeti mnoge kontraste, od najsvijetlije plave do potpuno crne pa frizerski stručnjaci najavljuju ovu sezonu kao sezonu u kojoj će vladati jake boje. Jedna od njih je i peppecorn crna koju su fashionistice već prihvatile. Kod ovakve je boje bitno fokusirati se na sjaj kako bi ona izgledala prirodnije i zdravije.

Zlatna kurkuma

@cwoodhair

Najpopularniju ovosezonsku nijansu plave frizerski stručnjaci uspoređuju s bojom kurkume, pa odatle i dolazi njezino ime golden turmeric, odnosno “zlatna kurkuma”. Ovakav se look može postići balayage tehnikom koja je i dalje među popularnijima, a naglasak se stavlja na to da kosa izgleda što sjajnije i što zdravije. Ovu smo boju kose mogli vidjeti i na Tjednima mode, poput onog u Milanu, a i brojne poznate dame odlučile su se za tu divnu jesensku nijansu koja odgovara različitim stilovima.

Paprika spice

@meganellaby

Ako ste brineta i želite malu promjenu u kosi, uvijek joj možete dodati nekoliko crvenkastih pramenova koji će jednostavnoj frizuri pružiti potreban pomak od klasike. Naravno, uvijek možete ići all in i odabrati tamniju nijansu crvene koja će uz jesensku garderobu i make up izgledati izvrsno, a ove će sezone izrazito popularna biti tzv. paprika spice.

Boja čokolade

@alyssainthecity

Za brinete ove sezone vrijedi nekoliko jednostavnih pravila: ako tražite idealnu nijansu smeđe, neka to bude ona u čokoladnoj nijansi, koja pomalo podsjeća na mousse. Uz to, kosa treba biti izrazito sjajna te izgledati kao da puca od zdravlja! Inspiraciju za boju možete potražiti kod modela i manekenke Emily Ratajkowski ili na profilima trendseterica poput Alysse Coscarelli.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori