Najpopularnija frizura u celebrity svijetu koju ćemo nositi u 2020.

Lucy Boynton

Baš poput početka nove sezone, početak nove godine odlično je vrijeme za promjene. Visoko na listi malih trikova uz pomoć kojih ćemo u trenu transformirati svoj look nalazi se nova frizura. Kao jedna od rijetkih i uvijek popularnih promjena koja u samo nekoliko rezova donosi sasvim novi izgled, promjena frizure je potez za kojim će mnogi posegnuti na početku 2020.

Popularne it djevojke novu godinu dočekale su spremne. Uz brojne modne novitete koji su osvježili njihov svakodnevni look i najavili najpoželjnije trendove čije vrijeme tek dolazi, hollywoodske zvijezde čiji stil volimo odlučile su se i za efektnu promjenu frizure. Bob frizura i njezina nekoliko centimetara duža lob verzija  još jednom su se istaknule kao najpopularniji odabir.

Zoey Dutch
Zoey Dutch

Od Coco Chanel koja je odrezala svoje duge tamne uvojke i pokrenula trenda chic bob frizure do novih it djevojaka i celebrity obožavateljica poluduge kose, bob frizura desetljećima se ističe kao jedna od najsvestranijih i najefektnijih frizura koja pristaje baš svima. Iako dužina uvijek ostaje ista, prestižni frizeri svake sezone kreiraju novu bob frizuru koja u trenu postaju trend kojeg svi želimo isprobati.

Bob frizura za 2020.

Početak 2020. najavio je nastavak vladavine bob frizure u beauty svijetu, ali i istaknuo nekoliko novih načina na koji ćemo stilizirati kosu do brade ili tek nekoliko centimetara dužu. Među bezbroj različitih bob trendova, kao najpopularniji ove sezone istaknuli su se jednostavan sleek bob. I dok će neki zadržati jednostavnost bob frizure, druge će ju začiniti s nekoliko prošaranih pramenova ili s šarmantnim šiškama.

Kako stilizirati bob frizuru? Na ovogodišnjoj dodjeli Golden Globes nagrada, poznate hollywoodske glumice istaknule su šarm i svestranost bob frizure. Uredno začešljana, s blagim valovima ili skupljena u niski rep, bob frizura je, ako je suditi po broju njezinih celebrity obožavateljica, nepogrešivi izbor.

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon
Lucy Boynton
Lucy Boynton
Kerry Washington
Kerry Washington
Michelle Williams
Michelle Williams
Ana de Armas
Ana de Armas
Joey King
Joey King

Foto: Profimedia

0