‘It’ boja laka za nokte za siječanj

‘It’ boja laka za
nokte za siječanj

vanessahong
@vanessahong

Modni i beauty svijet najavili su uzbudljivu godinu ispred nas, a u središtu novih trendova i kolekcija našla se raskošna i razigrana paleta boja koja će u trenu osvježiti svaku garderobu i kozmetičku torbicu. U našim ormarima istaknut će se nekoliko novih it komada, dok će beauty svijetom vladati lagane formule i nježne nijanse. Ipak, ono što će svaki look činiti posebnijim su oni istovremeno decentni i efektni detalji koji će mu donijeti neočekivani pomak.

Svaka odjevna kombinacija postat će bolja i posebnija uz dodatak nekoliko komada nakita, trendi torbe i vrckastih cipela, a za kako bismo savršeno zaokružili svoj look za 2020. make up favorite spojit ćemo s cool manikurom.

Ovo siječnja nosimo bijeli lak za nokte

Manikure će u novoj godini izgledati bolje no ikad. Od jednostavnog premaza trendi nijanse laka za nokte do razigranost manikure u kojoj svaki nokat krasi druga bolja, artistički detalj ili jednostavna linija koja ga pretvara u malo umjetničko platno, 2020. godina je savršeno vrijeme da isprobate nekoliko novih trendova za vaše nokte. Između modernih klasika i najnovijih trendova smjestit će bijeli lak za nokte koji ćemo nositi na nekoliko različitih načina.

emilieheathe
@emilieheathe

Uz istovremeno vrlo neutralni i vrlo efektni klasični premaz bijelog laka na noktima, bijela boja bit će odličan izbor za trendi detalje poput jednostavnih linija, geometrijskih likova i obrnute francuske manikure. U kombinaciji s drugim it bojama ili u jednostavnom spoju s neutralnim tonovima ili bezbojnim lakom, bijeli lak za nokte je beauty favorit za siječanj 2020. koji ćemo obožavati cijele godine jer će uvijek iznova stvarati jednostavne i efektne manikure.

browneyedtoast
@browneyedtoast

Od snježno bijele do mliječnih nijansi, u nastavku smo izdvojili najbolje bijele lakove za nokte za trendi kućnu manikuru.

Yves Saint Laurent La Laque Couture 80 Blanc Arty
Yves Saint Laurent La Laque Couture 80 Blanc Arty
Deborah Lippmann Gel Lab Pro Nail Color Amazing Grace
Essie Nail Polish Marshmallow
Essie Nail Polish Marshmallow
Chanel Le Vernis 548 Blanc White
Chanel Le Vernis 548 Blanc White

Foto: Instagram, Chanel, Deborah Lippmann, Essie, Yves Saint Laurent

Učitati još
Zatvori