Jednostavan trik uz koji ćete uvijek odabrati puder u savršenoj nijansi

Jednostavan trik uz koji ćete uvijek
odabrati puder u savršenoj nijansi

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SARA CRAMPTON (@harperandharley)

Savršeni početak dana krije se u dobroj šalici kave i provjerenoj beauty rutini koja nakon njege donosi sve one make up favorite koji stvaraju naš jednostavni, brzi i uvijek siguran svakodnevni look. Visoko na listi make up favorita za kojima ćemo svakodnevne posegnuti je tekući puder. U kombinaciji s korektorom za prekrivanje podočnjaka i prištića, tekući puder stvara moćni duo u kojem ćemo pronaći efekt besprijekornog tena i dodatnu dozu samopouzdanja. Iako jedan od ključnih make up proizvoda unutar svakog make up looka, tekući puder istovremeno je jedan od najzahtjevnijih kada govorimo o odabiru onog savršenog pudera koji će  savršeno laskati našem tipu kože i potrajati cijeli dan. Osim formule koja mora biti prilagođena tipu kože i izdržljivosti koju svi tražimo u bočići pudera, odabir tekućeg pudera uvijek uključuje i odabir savršene nijanse – korak u kojem će mnogi često raditi greške.

KAKO ODABRATI PUDER U SAVRŠENOJ NIJANSI BAŠ SVAKI PUT?

Vidljiva linija pretamnog ili presvijetlog pudera jedna je od najčešćih i najvećih make up grešaka, a njezin početak nalazi se u odabiru krive nijanse pudera. Kako baš uvijek odabrati savršenu nijansu pudera?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CAMILLA PIHL (@camillapihlno)

U potrazi za novim puderom, u omiljenoj beauty trgovini ili drogeriji uvijek ćemo isprobati nekoliko različitih formula i nekoliko različiti nijansi ne bismo li pronašli onaj savršeni. I dok ćemo teksturu i finiš formule isprobati na ruci, test za nijansu koja savršeno odgovara boji našeg tena dosad smo, baš kao što su nam nebrojno puta preporučili časopisi i beauty stručnjaci, radili na bradi, vratu ili ruci. Upravo se na tim krivim mjestima koja smo odabrali za nijansiranje pudera s naših prirodnim tenoma nalazila greška zbog koje smo se iz beauty trgovine ili drogerije uvijek vraćali s puder koji je bio nijansu pretaman.

Kako bismo pronašli savršenu nijansu pudera, moramo pronaći područja na licu koja su najsvjetlija što znači da se moramo držati podalje od rubova na kojima smo dosad najčešće isprobavali novi puder. Umjesto brade koja je jedno od najtamnijih područja, birajte obraze, točnije mjesto na koje biste inače nanijeli higlighter. Kao jedno od najispupčenijih i najsvjetlijih dijelova lica, upravo su obrazi mjesto najmanje sklono diskoloraciji na kojem se krije stvarna boja našeg tena. Uz nekoliko brzih testova, pronađete li nijansu koja odgovara boji vašeg tena na tom području lica, možete biti sigurni da ste odabrali savršeni puder.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Laura ? (@laura.craffey)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori