Naša poznata beauty Tik-Tokerica otkriva nam vruće trendove u svijetu make upa

Naša poznata beauty Tik-Tokerica otkriva nam
vruće trendove u svijetu make upa

Koliko su društvene mreže u Hrvatskoj uzele maha, ponekad nam je čak i teško pojmiti, no to se mijenja kada upoznamo osobe koje stoje iza nekih od najuspješnijih društvenih profila današnjice. Jedna od njih je i Mirta Miler, influencerica koja danas ima uistinu impresivnu publiku na društvenim platformama po svom izboru, a to su TikTok i Instagram. Ondje na dnevnoj bazi objavljuje svoje beauty i make up transformacije, koje su se brzo našle na radaru domaće, a naročito inozemne publike. Kako danas doživljava svoj influencerski posao, koje trendove u svijetu make upa ističe kao vodeće i koji je njen nezamjenjiv gadget u svemu što radi, otkrila nam je u nastavku.

  • Možeš li se ukratko predstaviti našim čitateljima? Čime se baviš? Tko su tvoji pratitelji, tvoja publika?

Ja sam Mirta Miler, studentica sam 5. godine ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, bavim se društvenim mrežama. Moje najveće društvene mreže su TikTok s 10 milijuna pratitelja i Instagram sa 500.000 pratitelja, a bavim se i YouTubeom.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirta Miler (@mimiermakeup)

  • Kako izgleda jedan tvoj radni dan?

Obično se probudim ujutro, odgovorim na sve poruke i mailove, proučim malo društvene mreže i napravim plan za taj konkretan dan što ću snimati, imam li kakvih suradnji, koji su mi rokovi i tako dalje. Nakon toga snimam videe za taj dan, eventualno još radim slike i na kraju dana objavljujem cijeli rad od tog dana i tako svaki dan od ponedjeljka do nedjelje.

  • Specijalizirana si za make up i lifestyle. Koji je tvoj signature look u tom pogledu?

Otprilike nemam neki signature look, ali većinom koristim dramatične eye lookove i neki make up koji ističe moju crvenu kosu.

  • Koji su neki trenutno aktualni trendovi za make up na društvenim mrežama?

U trendu je definitivno što prirodniji make up, naglašavanje prirodne ljepote, briga o koži i prirodan sjaj lica. Trendovi su se dosta promijenili unazad par godina i trenutno je najvažnije da se dobro osjećaš i da na licu ne nosiš previše proizvoda, već samo ono što ističe tvoje prirodne lijepe crte lica.

  • Svoj rad baziraš na Tik-Toku i Instagramu. Kako si uspjela ostvariti današnju popularnost?

Radi se o godinama uloženog truda, dosta sam proučavala različite društvene mreže i na kraju sam se pronašla u video sadržaju koji najbolje ističe moju osobnost i većinom se bazira na mojoj osobnosti, više nego na izgledu ili estetici.

  • Kakav pametni telefon treba imati jedan make up influencer?

Make up influencer mora imati mobitel koji snima kvalitetne videe, s kojim može napraviti dobre fotke u svako doba dana, koji se prilagođava različitoj svjetlosti… Naravno, nije naodmet ni da bude vodootporan jer kao influenceri često se slikamo na kiši i slično.

Također, s mobitelima je važno pratiti trendove i sam mobitel nekada može biti modni dodatak pa zato volim Samsung Galaxy Z Flip 5G. Estetika 2000. godina s preklopnim mobitelima je svakako ponovno u trendu i zato se ovaj mobitel savršeno uklapa u današnje trendove.

  • Koje ti njegove funkcije naročito pomažu u ostvarivanju snažnog followinga na društvenim mrežama i u približavanju tvojoj ciljanoj publici?

Samsung Galaxy Z Flip 5G idealan je uređaj za postizanje uspjeha na društvenim mrežama upravo zbog kvalitete njegovih videozapisa, njegovog modernog dizajna i odličnih postavki kamere, a ovdje se posebno ističe Flex mode koji omogućuje slikanje mirnih selfieja.

Ono što također volim kod ovog mobitela je multitasking; možete prepoloviti ekran tako da na jednom dijelu imate jednu aplikaciju, a na drugom drugu, što omogućuje istovremeno gledanje videa, odgovaranje na mailove, organizaciju radnog dana i tako dalje.

Odlična opcija je i slikanje selfieja s prednjom kamerom kada je mobitel zaklopljen. U tom slučaju, možete se vidjeti na malom zaslonu što omogućuje slikanje u punoj kvaliteti stražnje kamere, pa možete namjestiti i kut i svjetlost.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori