Ovi proizvodi će vam pomoći da duže zadržite preplanuli ten

Ovi proizvodi će vam pomoći da duže
zadržite preplanuli ten

Od bijele boje do razigranih uzoraka i zlatnog nakita, svi omiljeni ljetni komadi, čini se, izgledaju bolje s preplanulim tenom koji ćemo i ove godine pronaći na plaži. Povratak svakodnevici i gradskoj vrevi nakon godišnjeg odmora brzo će izbrisati preplanulu put i onaj poseban ljetni brončani sjaj. Ipak, jedan beauty proizvod i nekoliko jednostavnih trikova bit će dovoljni da preplanuli ten održite postojanim i tjednima nakon.

KAKO ZADRŽATI PREPLANULI TEN TJEDNIMA?

Jednostavna tajna svake savršene kože pa tako i one koju krasi predivan brončani sjaj krije se u hidrataciji – onoj koja dolazi iznutra i onom hidratantnom sloju koji ju hrani izvana. Uz redovitu konzumaciju vode i hrane bogate betakarotenom, iza preplanulog tena koji će potrajati i tjednima nakon povratka s godišnjeg odmora krije se kombinacija hladnog tuša i najnježnijeg pilinga koji neće skinuti ten, već ukloniti tanki površinski sloj mrtvih stanica koje prekrivaju stvarni sjaj i ljepotu preplanulog tena te beauty proizvoda.

Kao dio naše svakodnevne ljetne rutine, beauty proizvodi koji čuvaju ten donose savršeni spoj njega i hidratacije te sastojaka obogaćenih pigmentima koji zadržavaju boju na našoj koži.

Od laganih hidratantnih losiona za tijelo koji donose osvježenje nakon dana provedenog na plaži, ali i čuvaju boju koju smo uhvatili do njegujućih seruma i ulja kreiranih za poticanje stvaranja tena, ali i njegovo održavanje, u nastavku donosimo šest odličnih proizvoda koji će vam pomoći ne samo da uhvatite divan preplanuli ten bez pretjeranog izlaganja suncu, već će se i pobrinuti da ga zadržite tjednima.

Lancaster Tan Maximizer Sublimating Oil Repairing After Sun Body

Biobaza Serum za ubrzavanje tamnjenja i održavanje preplanulosti

Clarins After Sun Moisturiser with Self Tanning Action

Garnier Summerbody Moisturising Lotion Sun-Kissed Look

St.Tropez Tan Enhancing Body Moisturiser

Institut Esthederm Tan Enhancing Lotion

Foto: Instagram, Biobaza, Clarins, Garnier, Lancaster, Institut Esthederm, St. Tropez

Učitati još
Zatvori