Beauty proizvodi za još bolji početak tjedna

Beauty proizvodi za još bolji
početak tjedna

Objavu dijeli Yanina (@diaryofdays)

Nakon opuštenog, bezbrižnog i uvijek prekratkog vikenda slijedi ponedjeljak, najomraženiji dan u tjednu koji nas vraća surovoj realnosti, donosi brojne obaveze i ispred nas postavlja nove izazove. I dok neki s nestrpljenjem očekuju prvi dan u tjednu koji za njih donosi uzbuđenje novog početka, velika većina s jednakim nestrpljenjem iščekuje njegov kraj. Kako bi rano buđenje i radne obaveze koje donosi najomraženiji dan u tjednu učinili ugodnijim i bezbolnijim, svatko od nas pronašao je nekoliko omiljenih rituala. Od kupke nedjeljom koja donosi ultimativnu relaksaciju do dogovorene kave nakon posla ponedjeljkom koja je donosi motivaciju da prebrodimo onih prvih osam radnih sati u tjednu, male stvari mogu i najgori dan učiniti boljim i uspješnijim.

BEAUTY PROIZVODI ZA BOLJI POČETAK TJEDNA

Uz reklasirajuće rituale, druženja s prijateljima i dobru organizaciju tjednih obaveza i zadataka koja nam na početku tjedna donosi jasnu viziju i daje onaj početni vjetar u leđa, beauty proizvodi nalaze se visoko na listi onim malih, ali moćnih stvari koje početak tjedna mogu učiniti još boljim. Kao izbor koji nas tjera da izdvojimo nekoliko minuta samo za sebe i koji donosi savršen spoj njege i relaksacije te ugodno osvježenje, beauty proizvodi kriju onaj posljednji dio rutine za savršeni početak tjedna.

Beauty rutinu za bolji početak tjedna ispunite svojim omiljenim beauty proizvodima i započnite već večer prije. Nedjeljne večeri kao stvorene su za beauty rituale koji donose osvježenje, njegu i relaksaciju. Nakon dubinskog čišćenja kože tijela i lica piligom koje će potaknuti cirkulaciju i izazvati nalet osvježenja, relaksaciju pronađite u mirisnoj kupki. Kako bi svojoj koži nakon dubinskog čišćenja i relaksacije osigurali i dozu dubinske njege posegnite za kombinacijom nježnog i moćnog suhog ulja za tijelo i noćne maske koje će svojim rezultatima izazvati oduševljenje čak i u ponedjeljak ujutro.

Nakon nedjeljne rutine za njegu i relaksaciju koja će vam pomoći da se u ponedjeljak ujutro osjećate bolje, nekoliko beauty proizvoda pobrinut će se da izgledate odlično. Tajna savršene jutarnje rutine ponedjeljkom nalazi se u jednostavnosti koja donosi odlične rezultate uz minimalno utrošenog vremena i truda što znači da možete odspavati nekoliko minuta duže. Nakon osvježavajućeg tuša s nježnim gelom za tuširanje čiji će miris ispuniti prostoriju, posegnite za svojim omiljenim proizvodima za njegom.

Šećer na kraju i onaj ključni dio nalazi se u jednostavnoj make up rutini koja spaja tek nekoliko ključnih i jednostavnih za nanošenje make up proizvoda. Tonirana krema sa zaštitnim faktorom, malo maskare i kremasti stick u nježnoj ružičastoj boji za obraze i usne bit će sasvim dovoljni za prirodni i svježi make up look.

Posljednji dio beauty rutine koji će vam pomoći da radni tjedan započnete s dodatnom dozom elana i motivacije krije su u nekoliko kapi vašeg omiljenog mirisa. Kao jedan od najosobnijih beauty proizvoda, najdraži parfem u svaršenom mirisnom koktelu uvijek donosi onaj poseban boost samopouzdanja koji će nam itekako dobro doći prije nego zakoračimo u novi radni tjedan.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori