Donosimo vam 5 praktičnih beauty gadgeta za novu i bolju beauty rutinu kod kuće
Donosimo vam 5 praktičnih beauty gadgeta za novu i bolju beauty rutinu kod kuće

Donosimo vam 5 praktičnih beauty gadgeta za novu i bolju beauty rutinu kod kuće

Hladniji mjeseci donose sa sobom suhi zrak i zahtjevnije potrebe naše kože kojoj je potrebna prikladna njega. Bilo da želite svoju njegu prilagoditi klimi ili jednostavno uvesti nešto novo u svoju beauty rutinu, beauty gadgeti mogli bi biti odgovor koji tražite. Medikor Beauty predvodi na tržištu kao uvoznik premium beauty gadgeta poznatih svjetskih brendova iz svijeta ljepote poput britanskog branda Rio i njemačkog branda Beurer. Beauty gadgeti, za koje mislimo da su idealno za boost kože, nalaze se u nastavku.

Rio 60 Second Face Lift Plus

Rio 60 Seconds Lift Plus koristi faradizaciju i iontoforezu za lifting, toniranje i pomlađivanje lica. Elektromišićna stimulacija nježno zateže mišiće lica te poboljšava cirkulaciju dok upijanje kolagena i retinola smanjuje vidljivost bora. Može se koristiti na licu i vratu, te je odlično rješenje ne samo za zatezanje i pomlađivanje lica već i za uklanjanje podbratka.

Djeluje na dva načina: elektrostimulacijom mišića lica učvršćuje opuštenu kožu lica, a poticanjem apsorpcije kolagena i retinola u kožu povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora. Nakon uporabe ovog uređaja osjećat ćete se i izgledati mlađe i ljepše – poput face liftinga, ali bez kirurškog zahvata.

Na samom početku uporabe (prva 2 tjedna) za najbolje rezultate preporučuje se korištenje uređaja svakodnevno po 20-ak minuta, a kasnije po potrebi. Elektrostimulator mišića lica Rio uređaj za lifting lica ima 2 vrste tretmana za podizanje tonusa mišića, pomlađivanje lica i podizanje kože lica: faradizaciju ( podižu tonus mišića, učvršćuju opuštene crte lice, te pomlađuju kožu ) i iontoforezu ( uz pomoć struje male jakosti duboko u kožu unose djelatne tvari pripravka, te se tako koža oporavlja i pomlađuje ).

beauty gadgeti
Rio 60 Second Face Lift Plus

Rio Ultrasonic Facial

Rio Ultrasonic Facial je 2 u 1 uređaj za dubinsko čišćenje i njegu kože s anti-age efektom. Vrh uređaja ima oblik špatule čija jedna strana služi za piling i čišćenje, a druga za infuziju kolagenskog seruma ili kreme u kožu. Nije potrebno dodatno raditi mehaničko čišćenje lica jer uređaj dubinski uklanja masnoću i bakterije iz pora te uklanja mrtve stanice.

Jedna od najboljih karakteristika ovog uređaja je kombinacija sprječavanja nastajanja bora i brisanje postojećih. Prvim tretmanom postiže se dubinski piling i čišćenje kroz mikro masažu lica kako bi se uklonile nečistoće koje oštećuju kožu, stvarajući sitne bore i linije, te dovode do dehidracije kože. Drugim tretmanom uklanjaju se već postojeći znakovi starenja infuzijom kolagena, seruma ili kreme duboko u kožu.Rio Ultrasonic Facial pruža bezbolan i efektivan tretman i za najosjetljivije kože lica.

beauty gadgeti
RIO Ultrasonic Facial

Beurer Pureo Ionic Skin Care FC 90 – anti age uređaj

Zahvaljujući svojoj ionskoj višenamjenskoj tehnologiji, Pureo Ionic Skin Care idealan je za čišćenje i tretmane protiv starenja kože.

Glava uređaja kojom se koža tretira može biti punjena pozitivnim ili negativnim ionima. Elektrokemijska reakcija omogućuje da ti pozitivno nabijeni ioni dođu ispod u dubinske slojeve ili na površinu kože. Uređaj nudi opciju 2 tretmana: Dubinsko čišćenje lica i tretman protiv starenja kože iontoforezom. FC 90 također ima funkciju hlađenja i zagrijavanja. Funkcija zagrijavanja smiruje kožu lica i pospješuje cirkulaciju i koža postaje prekrasno glatka. S funkcijom hlađenja otekline na licu mogu biti smanjene, pore sužene, a elastičnost kože poboljšana.

beauty gadgeti
Beurer Pureo Ionic Skin Care FC 90 - anti age uređaj

Beurer FC 100 Pureo Derma Peel – uređaj za mikrodermoabraziju

Mikrodermabrazija je danas neizostavan tretman u svakom kozmetičkom salonu. Zahvat se sastoji od nježnog pilinga površinskih slojeva kože uz pomoć abrazije i sukcije, a doprinosi obnavljanju i pomlađivanju kože.

FC 100 ujednačuje ten, te čini kožu mlađom i podatnijom. Ovaj profesionalni uređaj na jednostavan i siguran način omoguće dubinsko čišćenje lica kod kuće. Korištenje uređaja ima dvostruki učinak revitalizirajući piling nježno uklanja suvišne stanice kože, a aktivirajuća vakuum masaža pospješuje cirkulaciju i potiče obnovu stanica. Pureo ima 5 stupnjeva intenziteta za pojedinačno prilagođavanje vašem tipu kože, a jednostavnost korištenja omogućava indikatorska svjetiljka te integriranim ogledalom. Uređaj također dolazi s 3 visokokvalitetna dodatka sa safirnim premazom za glatki i učinkoviti piling.

beauty gadgeti
Beurer FC 100 Pureo Derma Peel

Rio Beauty FaceLite anti-age LED maska za lice

Rio beauty FaceLite LED maska klinički je dokazan tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija. Kratko infracrveno svjetlo regenerira kožu, potiče oksigenaciju i cirkulaciju. Crveno svjetlo potiče stvaranje kolagena te potiče bolje djelovanje krema i seruma nakon primjene.

Rio FaceLite dizajniran je za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti dubinski utječe na stanice kože. Uređaj stimulira prirodne procese pomlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom te cjelovitom tretmanu lica.

beauty gadgeti
Rio Beauty FaceLite anti-age LED maska za lice

FaceLITE koristi dvije valne duljine svjetlosti; 633 nm (crveno svjetlo) i 830 nm (kratko infracrveno svjetlo). Navedene valne duljine dokazano (u kliničkim studijama) stimuliraju stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija.

Najbolje kod Rio FaceLite maske je to što vi ne morate raditi ništa osim postaviti masku na lice i uživati dok vas maska pomlađuje. Jednostavno nosite mekanu, hipoalergenu masku deset minuta dnevno u bilo kojem trenutku – dok se opuštate, čitate ili čak radite. Nakon tretmana nanesete hidratantnu kremu, serum ili Rio Beauty Hydrogel masku za lice koja je posebno dizajnirana za upotrebu uz ovaj uređaj.

Ovi Beauty gadgeti vašu kožu će transformirati u samo nekoliko kratkih tretmana.

rutina, istock

Beauty gadgeti iz ovog teksta trenutno su dio Black Friday ponude u Medikor store-u, Tratinska 58, Zagreb i na web shopu: shop-Medikor.hr.

FOTO: PR, iStock

Učitati još
Zatvori