‘Golden hour u bočici’: Tonirana krema koja skuplja isključivo pozitivne recenzije
‘Golden hour u bočici’: Tonirana krema koja skuplja isključivo pozitivne recenzije

‘Golden hour u bočici’: Tonirana krema koja skuplja isključivo pozitivne recenzije

Proizvodi koji rade više stvari odjednom esencijalni su dio naše rutine, posebno jutarnje kada se spremamo na posao. Tada nam treba nešto što odrađuje svoj posao, izgleda dobro, a istovremeno njeguje jer nemamo vremena za detaljne i opsežne rutine.

Među takve proizvode mahom spadaju tonirane kreme, a posebno Bare Minerals tonirana krema. One uvijek imaju hrpu njegujućih sastojaka, ujednačavaju ten i odlična su podloga za ostatak šminke. Osim toga, možemo ih koristiti zasebno, bez da na njih stavljamo još i puder, pogotovo ako želimo prirodni izgled.

Obožavana Bare Minerals tonirana krema

Naravno, postoje tonirane kreme koje svoj posao rade bolje od nekih drugih, a društvene mreže zaludjela je jedna takva. Bare Minerals tonirana krema toliko je oduševila korisnike društvenih mreža da za nju tvrde da je ‘golden hour’ u bočici. Podsjećamo, termin golden hour označava period odmah nakon svitanja ili kratko prije zalaska sunca kada fotografije ispadaju čarobno.

Tada je svjetlost mekša, a fotografije izgledaju senzacionalno. Tada i portreti izgledaju prekrasno, a gotovo da i nije potrebna nikakva obrada, a koža će izgledati nestvarno. Tomu je tako jer za vrijeme tog čarobnog sata nema oštrih sjena koje inače padaju na lice tijekom fotografiranja.

Bare Minerals Complexion Rescue navodno daje koži upravo takav retuširani, a još uvijek prirodni izgled. To je tonirana hidratantna krema  s hijaluronskom kiselinom i mineralnim SPF-om 30. Ako ste sad pomislili što će vam SPF tijekom jeseni i zime, podsjećamo još jednom da zaštitni faktor treba nositi cijele godine, samo ljeti on treba biti viši.

Ovaj proizvod najlakše je nanositi prstima. Tako se savršeno stapa s kožom. Formula je veganska i nije testirana na životinjama. Bare Minerals Complexion Rescue dolazi u 20 različitih nijansi, a cijena mu je 37 dolara, odnosno oko 34 eura.

Ako niste sigurni koju točno nijansu biste odabrali, na njihovoj stranici je opis svake. Tako za svaku nijansu odmah znate za koji je ton i podton kože pa je lakše odabrati pravu nijansu. Nažalost, još uvijek se ne može naručiti u Hrvatsku, ali kada to postane opcija, obavijestit ćemo vas.

FOTO: Instagram (@alanahosn, @haileypolk), bareMinerals

 

Učitati još
Zatvori