Baby blue manikura: Klasik kojem se rado vraćamo svakog ljeta
Baby blue manikura: Klasik kojem se rado vraćamo svakog ljeta

Baby blue manikura: Klasik kojem se
rado vraćamo svakog ljeta

Prošlog ljeta naša vizualna vodilja bila je soft girl estetika. I u modnom i u beauty svijetu. Oličenje iste bili su bluberry milk nails. Savršena ljetna manikura je značila pomiješane izvorne tonove borovnice s kremastom bazom. Za one koji su ipak ljubitelji klasike, ovog ljeta vraćamo se na tvorničke postavke. Iako najtoplije godišnje doba nerijetko znači vesele, upečatljive i egzotične tonove, ove sezone trendovi se vraćaju na estetiku jednostavnosti. Baby blue je savršena boja za ovogodišnju ljetnu manikuru. Nježna i sofisticirana nijansa je postala omiljena zbog svoje univerzalnosti i lakoće kombiniranja s različitim stilovima. Journal beauty tim prognozira da ćemo ovaj trend manikure viđati svuda ovog ljeta.

Eternal blue

Baby plava boja u fokusu je u nekoliko sfera. U modnom svijetu, prošle godine je vladala red-themed manija, te smo crvene detalje viđali u svakom outfitu. Sve dok nježno plava boja nije preuzela prijestolje. Početkom godine na društvenim mrežama detektirali smo da su upravo plavi detalji novi stilski hit. Vrlo brzo poslije toga plava boja se preselila i u interijere. Mnogi dizajneri interijera gravitirali su ovom koloritu, a tome ide u prilog i činjenica da je znanstveno dokazano da plava boja djeluje umirujuće na ljudsku psihu. Zato, ako ste unijeli plavi detalj u svoj dom, ne samo da ste popratili the latest trend, već ćete se i bolje i smirenije osjećati. A sada, baby plava ulazi i u beauty svijet.

Baby plava je savršena boja za ljetnu manikuru

Baby plava boja je klasik koji ne izlazi iz mode. Dolazi u raznim varijantama. Može biti pastelna, milk ili sjajna. Za razliku od bluberry milk trenda, ovaj trend podrazumijeva razne varijacije ovog kolorita. Možete se igrati, te tako dodavati detalje oblike i druge boje. Ali baza ostaje ista. Baby plava je univerzalno laskava i može se kombinirati s različitim tonovima kože. Bilo da imate svjetliji ili tamniji podton kože, ova boja će svakako odlično pristajati. Za one koji preferiraju jednostavan i tzv. clean izgled, baby blue manikura se savršeno uklapa uz neutralne tonove odjeće kao što su bijela, bež, siva i crna.

Učitati još
Zatvori