Cool šiške koje ćete poželjeti isprobati ove zimske sezone

Cool šiške koje ćete poželjeti
isprobati ove zimske sezone

Baby bangs
@margauxbrooke

Svaka sezona donosi nam novi trend među šiškama – nakon curtain šiški i shaggy stila, ponovno je došao red na baby bangs, odnosno šiške koje sežu do polovice čela. Riječ je o trendu koji nam se svakih nekoliko sezona vraća u modu, a jedna od prvih dama koja ih je popularizirala definitivno je bila Audrey Hepburn. Nakon nje, ovakve su šiške mnogo puta našle svoje mjesto i na crvenom tepihu, na kojima su, između ostalih, Emma Watson, Emma Roberts i Alison Sudol pokazale da su baby bangs jedna od najtraženijih frizura. No, bez obzira na to koliko ih vole it djevojke, oko ovakve vrste šiški i dalje vlada podijeljeno mišljenje pa je s njima, zapravo, vrlo jednostavno – volite ih ili ne volite.

Ako ste se ove zime zaželjeli promijeniti frizuru i isprobati nešto novo i pomalo drugačije, onda su baby bangs savršen odabir. Karakteristične su po tome što njihova dužina seže nekoliko centimetara iznad obrva pa će obrve i crte lica i dalje biti u prvom planu, odnosno možete biti sigurni da šiške neće “zatvoriti” lice, već imati upravo suprotan efekt.

Baby bangs
@margauxbrooke

I s njima možete eksperimentirati pa birati između klasičnih, ravnih šiški uz čelo ili onih koje izgledaju raštrkano i pomalo messy. Ako ne znate kakve su šiške savršene za vaš oblik lica, najbolje je odabrati u dogovoru s frizerom u frizerskom salonu.

@chloehelenmiles
@chloehelenmiles

Svi koji su u nedoumici oko toga jesu li šiške uopće dobar odabir, veliki plus je taj što uvijek izgledaju chic, kao i činjenica da uvijek stvaraju look kao da ste izašli iz frizerskog salona jer će čak i na bad hair day izvrsno će izgledati u kombinaciji s visokim repom ili niskom punđom. Ako ste spremni za drastičan rez i malo radikalniju promjenu looka, svakako razmislite o baby šiškama jer je hair stilisti i frizerski stručnjaci već sad najavljuju kao jednu od najpopularnijih frizura za 2020. godinu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori