Našli smo 3 povoljnije verzije luksuzne Augustinus Bader ‘čudotvorne’ kreme
Našli smo 3 povoljnije verzije luksuzne Augustinus Bader ‘čudotvorne’ kreme

Našli smo 3 povoljnije verzije luksuzne Augustinus Bader ‘čudotvorne’ kreme

Svjedoci smo da gotovo svakog tjedna izlazi neki novi skincare proizvod koji obećava ekstremno pomlađivanje ili kožu poput bebine. U moru tih proizvoda neki su se istaknuli kao ultimativni favoriti, a s godinama su dobili i status kultnih. Jedan od brendova koji ima takav proizvod je Augustinus Bader. Njihova hidratantna krema slovi kao čudotvorna, ali njezina cijena nešto je manje čudesna.

Radi se o proizvodu jednostavnog naziva “The Cream”. Prema tvrdnjama brenda, ova krema potiče na rad vaše vlastite matične stanice koje onda pomlađuju vašu kožu. Kažu i da je ova krema lagana, ali jako hidratantna te da sadrži aloa veru, antioksidanse, aminokiseline i vitamine A, B, C i E. Uz to, prepuna je lipida i kožu štiti od štetnih vanjskih utjecaja slobodnih radikala.

Augustinus Bader hidratantna krema

Ipak, njezina cijena kreće se od 620 kuna sve do 2050 kuna, ovisno o veličini pakiranja. Vrijednost je to zbog koje se ne možemo ne zapitati plaćamo li zapravo ‘hype’ koji se oko ove kreme stvorio i ime koje stoji na bočici. Činjenica je da si ovakav proizvod ne mogu svi priuštiti, a čak ako i mogu, mnogi ne žele. Baš zato pronašli smo povoljnije verzije koje jednako dobro njeguju kožu.

Skin Food Original Ultra- Rich Body Cream

Ova hidratantna krema spada među drogerijske proizvode sa zaista prihvatljivom cijenom. Uz to, ona je toliko djelotvorna da skincare influenceri i ostali stručnjaci ne prestaju govoriti o njoj. Ako vam je koža suha i dehidrirana, ova krema za tren će joj dati zdravi sjaj. Osim toga, ako ste pretjerali s kiselinama na licu i narušili kožnu barijeru, ova krema će umiriti kožu. Cijena ove kreme je oko 115 kuna.

 

Honey Halo Ultra-Hydrating Ceramide Moisturizer

Ako koži želite vratiti golemu količinu vlage, ova krema je savršen izbor. Naime, za med je poznato da je iznimno hidratantan sastojak, a ova krema u sebi ima i ekstrakt smokve koja na sebe veže još više vode koja je potrebna koži. Uz to popunjava i fine linije. Na kraju, tu su i ceramidi i shea maslac koji pomažu da se vlaga zadrži u vašoj koži. Ova krema nešto je gušća pa je najbolje koristiti ju navečer prije spavanja.

 

Ultra Repair Cream Intense Hydration

Ako tražite kremu koja je dobra za sve tipove kože, a istovremeno je bogata i hidratantna, možda biste trbali probati ovu. Ona trenutno hidratizira, a brzo se upija i ne ostavlja mastan trag. Uz to ona smiruje crvenilo i iritacije. Koža je nakon nje elastična, ujednačena i svježa.

 

FOTO: Instagram (@augustinusbader, @victoriaroggiobeauty),
Cult Beauty, Ulta, The Lab

Učitati još
Zatvori