Našli smo povoljnije, a jednako dobre verzije kultnog Estée Lauder Double Wear pudera
Našli smo povoljnije, a jednako dobre verzije kultnog Estée Lauder Double Wear pudera

Našli smo povoljnije, a jednako dobre verzije kultnog Estée Lauder Double Wear pudera

Svjedoci smo, otkako su društvene mreže uzele maha, svaki tjedan popularan je neki novi beauty proizvod. Čini se da ih brendovi izbacuju kao na traci, a još brže oni postanu viralni i nestaju s polica. No to je onaj kratkotrajni uspjeh. Često se, zapravo, pokaže da nije sve što je viralno – i kvalitetno. No kako onda u današnje doba izabrati dobar proizvod? Tajna je u tome da biramo vječne bestsellere. To su oni proizvodi koji su već godinama na glasu i koji se uvijek rasprodaju. Jedan od njih je Estée Lauder Double Wear tekući puder. Radi se o toliko dobro proizvodu da ljudi često prelaze i preko njegove cijene od 470 kuna. To je puder koji vas nikada neće iznevjeriti. Ako želite šminku koja će trajati cijeli dan, ovo je puder koji ćete kupiti, to je naprosto tako.

Estée Lauder Double Wear vjerne kopije

Estée Lauder Double Wear je teži i gušći puder, no takav i mora biti ako želimo bude trajan. On prekriva nepravilnosti, briše podočnjake, a hiperpigmentacijske mrlje protiv njega nemaju šanse. Uz sve to, ne treba vam puno proizvoda, a zato jedna bočica i traje cijelu vječnost. Bez obzira na svoju pokrivnu moć ovaj puder ne izgleda kao maska na licu. Zbog svega toga ovaj puder je zaslužio svoj kultni status. Ipak, ako vas muči ta njegova cijena, a mnogima je tako, postoje povoljniji, ali jednako dobri puderi.

Kod biranja duplića ovog proizvoda važno je pažnju obratiti na to da bude vodootporan i da matira. Taj dupe ne smije se raspadati ako se slučajno oznojite. On od jutra do večeri mora ostati postojan i ne biste smjeli imati potrebu popravljati ga. Srećom, ne morate tražiti dalje od drogerijskih verzija.

Istražili smo, isprobali i u nastavku donosimo pudere koji se savršeno mogu mjeriti s Estée Lauder Double Wear tekućim puderom. Oni nude potpunu prekrivnost, zaglađuju kožu i ujednačavaju ten. Mogu se nadograđivati, kontroliraju proizvodnju sebuma i dobro će izgledati i nakon cijelog dana na poslu.

Foto: Instagram (@hoskelsa, @sofiabits), Revlon, LookFantastic, NYX,

Učitati još
Zatvori