Nova trendi boja kose koju su proslavile hollywoodske zvijezde

Nova trendi boja kose koju su
proslavile hollywoodske zvijezde

Auburn je boja koja će definitivno unijeti promjenu u vaš look. Oni koji nemaju kosu koja je prirodno crvena, možda misle da je prilično teško postići tu savršenu, željenu nijansu. No, mnogo je lakše nego što mislite. Isla Fisher i Emma Stone samo su neke od celebrity dama koje su među prvima nosile ovu trendi boju kose i dokazale koliko dobro ona može izgledati. Ako već neko vrijeme razmišljate o potpunom preobražaju svog looka, proljeće 2021. je idealno vrijeme za to.

Koja je zapravo auburn boja kose?

Auburn je veliki hit ove sezone. Serija The Undoing je započela ovaj trend prošle godine kad su obožavatelji bili oduševljeni novom toplijom auburn bojom kose Nicole Kidman. Kad se tome pridružila i vatrena boja Anye Taylor-Joy iz serije The Queen’s Gambit te najnovija auburn boja kose Gigi Hadid rezultat je novi trend među bojama za kosu.

Auburn se obično opisuje kao bogata, duboka crvena ili crvenkasto smeđa boja. Oni koji prirodno imaju crvenu kosu čine samo 1-2 posto populacije. No, to je nijansa s kojom uvijek iznova volimo eksperimentirati, unatoč tome što to nije naša prirodna boja. Emma Stone je jedna od onih koja je isprobala cijeli crveni spektar boja, od strawberry blonde do tamno crvenih i onih gotovo smeđih nijansi. Sada nam mnoge druge zvijezde vraćaju ljubav prema auburn boji kose kroz svoje uloge u hit TV serijama. Stoga vam donosimo nekoliko primjera ove divne boje kako biste se inspirirale za idući odlazak frizeru.

Učitati još
Zatvori