Znate li koji je cvjetni parfem broj 1 za nadolazeće proljeće i ljeto?

Znate li koji je cvjetni parfem broj 1 za
nadolazeće proljeće i ljeto?

U posljednjih nekoliko sezona, sve nas je više počeo intrigirati koncept imena ‘Fragrance Wardrobe’, što bi u doslovnom prijevodu bila garderoba s parfemima. Iza njega stoji ideja da nitko od nas nema samo jedan omiljeni parfem, već njih nekolicinu, koje mijenjamo ovisno o raspoloženju i načinu na koji se osjećamo u određenom danu, određenoj prigodi ili u određenoj sezoni. Osim toga, namjera osmišljavanja vlastite garderobe s parfemima je suziti mnoštvo bočica koje krase našu policu u kupaonici na one koje doista koristimo i čije mirisne note uistinu odražavaju naš stil i našu osobnost. U tom smislu, parfem nam je postao baš poput modnog dodatka; ekstenzija modnog, odnosno beauty izražaja koja mnogo govori o nama.

S obzirom na temperature koje polako rastu i zimske vizure koje sve više iščezavaju, sada je idealan trenutak za izgraditi svoj ‘Fragrance Wardrobe’ i ususret proljeću u njega uključiti neke nove omiljene parfeme po mjeri nadolazeće sezone, koji će unijeti dašak svježine u naše kupaonice, ali i u proljetni stil.

Koje parfeme ovog proljeća biraju moderne žene?

One žive brzo i energično i dan im je ispunjen brojnim obavezama, no čak i u užurbanoj svakodnevici vole izgledati i osjećati se dobro u svojoj koži. Parfem je ona točka na i s kojom samopouzdano kreću u novi dan i neke nove izazove te ih omiljene mirisne note uvijek prate u stjecanju nekih novih životnih iskustava. Upravo za moderne žene stvara Giorgio Armani, koji im je unatrag nekoliko godina posvetio cijelu jednu liniju parfema koja nosi simbolično ime Sì (DA). DA za ženu koja živi slobodno i odvažno, ispunjena ljubavlju prema životu, DA za idealističan i odlučan stav, DA za neodoljivu kombinaciju gracioznosti, snage i neukrotivog duha.

Sve su to osobine i kvalitete koje slavi i u ženama želi probuditi parfemska obitelj Sì, pokrenuta 2013. s ultimativnom ambasadoricom i utjelovljenjem svega navedenog – talentiranom i prelijepom holivudskom glumicom Cate Blanchett.

Novi nastavak u najljepšoj mirisnoj priči

Nakon što je ogroman uspjeh prošlog proljeća polučio upečatljiv i vibrantan Armanijev miris Sì Passione u Eau de Parfum verziji i u bočici u znaku vatrene crvene, godinu dana kasnije otvara se novo poglavlje u Sì mirisnoj priči. 2019. godina tako će proteći u znaku Sì Fiori Eau de Parfuma, koji nas ovog puta šarmira najljepšim cvjetnim notama s nerolijem kao glavnom zvijezdom nove mirisne kreacije.

Upoznajte Sì Fiori Eau de Parfum

Od žene ženi – tako bi se najbolje mogao opisati ovaj cvjetni nastavak Sì priče, kojeg potpisuje talentirana parfumerka Julie Massé. Upravo njoj u ruke bila je povjerena kreacija Sì Fiori parfema, u kojem reinterpretira originalni chypre dodavanjem nerolija, opojnog mediteranskog bijelog cvijeta koji ga otvara i čini još raskošnijim.

Gornje note iskričave zelene mandarine i energičnog crnog ribiza, prepoznatljivog sastojka svih mirisa linije Sì, stopljene su s baznim notama vanilije i bijelog mošusa te daju gracioznu kombinaciju koja je istovremeno jednostavna i kompleksna – baš poput cvijeta koji je poslužio kao nadahnuće.

Jedinstvena bočica u znaku puderasto ružičaste boje

Armani Sì jedan je od onih parfema koji se ne zaboravlja, ali ne samo zbog svojih mirisnih nota, već i zbog jedinstvenog dizajna bočice koja iznutra krije ove profinjene i ženstvene mirise. Legendarni dizajn nije se promijenio ni u slučaju Sì Fiori parfema: strukturiranih, no jednostavnih linija i jedva primjetno zaobljenog dna, bočica privlači pozornost senzualnim oblikom koji se sužava prema čepu.

Umjesto crvene, koja je žarila i palila bočicama Armani Sì Passione parfema na društvenim mrežama u prošloj godini, pred nama se sad pojavljuje nevjerojatno nježna, delikatna i romantična, puderasto ružičasta nijansa koja simbolizira cvjetnu raspodiju u proljetnim danima. U kombinaciji prozirnog stakla i intenzivno crne boje čepa, nova nude ružičasta nijansa bočice predstavlja uzbudljivu igru između snage i lakoće i nameće Sì Fiori Eau de Parfum kao najpoželjniji cvjetni parfem koji ćete isprobati ovog proljeća. I u njega se zaljubiti, bez sumnje, a vaš ‘Fragrance wardrobe’ nikada neće mirisati primamljivije.

 

Foto: Armani Beauty, Instagram


Učitati još
Zatvori