5 najvećih Instagram trendova u manikuri

5 najvećih Instagram
trendova u manikuri

@betina_goldstein

Već nekoliko sezona s najboljim trendovima u manikuri upoznajemo se putem Instagrama, koji je po brzini plasiranja novih beauty trendova neusporediv s modnim pistama, a upravo su se ondje nekoć rađali vodeći trendovi u beauty industriji. Kada pogledamo izbliza, nije čudno ni zašto, jer vodeće stručnjakinje u području manikura, njege i stylinga noktiju imaju vrlo zapažene i vrlo popularne Instagram profile, putem kojih širu publiku direktno upoznaju sa svojim novim idejama i novim kreacijama na noktima. Ta brzina osigurala je ovom načinu definiranja novih trendova veliku prednost pred onim tradicionalnim, a i nas je stavila na slatke muke, jer koju manikuru uopće odabrati kada svakog mjeseca ima toliko odličnih novih stilova?

I ovo ljeto vrvi odličnim manikurama, a mi smo u nastavku izdvojile 5 dominantnih ljetnih trendova na noktima, od onih klasičnijeg duha koji su skoro pa vječni pa sve do vedrih i šarenih manikura koje donose update nekih starih, a danas opet aktualnih trendova. Koja od njih je vaš favorit?

Nude paleta boja na noktima

@skin.sundae

Svaki nokat u drugoj boji, stil je koji je ovog proljeća privlačio uvjerljivo najviše pažnje i čini se da su ga isprobale sve trendseterice. No, odlično ga mogu nositi i klasičarke – ‘nude’ nijanse u širokom spektru različitih tonova bež boje i igra s različitim podtonovima tih istih ‘nude’ nijansi bit će pun pogodak.

Tropska francuska manikura

@nailsinc

Nema klasičnijeg stila od francuske manikure, koja se prošle godine sa stilom vratila u središte pozornosti. Moderno ruho dobila je zahvaljujući brojnim intervencijama u ovaj nenaglašeno elegantni stil, a jedan odličan primjer za ljeto je ova manikura kod koje je bijela boja vrha nokta zamijenjena tropskim tonovima žute i ružičaste boje.

Kreč bijela boja

@lafemmebeige

Bijeli lak za nokte, gust poput kreča, toliko je sezona već u modi, da bismo ga komotno mogli smatrati beauty klasikom. Nosi se i ovog ljeta, s kratkim ili duljim noktima, i još bolje izgleda kada koža potamni na suncu.

Geometrija + boje

@betina_goldstein

Nasuprot ljubiteljicama minimalizma, nalaze se obožvateljice otkačenih i pomalo pomaknutih manikura, a u tom slulaju nokti kao da preuzimaju ulogu glavnog modnog dodatka. Geometrijske linije i jarke boje, okosnica su ove super zabavne manikure u znaku jarko žute i mint zelene.

Najveselija ljetna manikura

@betina_goldstein

Ako volite vedre i šarene manikure ili ljeto smatrate idealnom sezonom za isprobati neki stil koji inače tijekom godine ne nosite, isprobajte ovu najtrendi manikuru sezone. Napraviti ju možete ili u profesionalnom salonu ili u kućnoj radinosti, a sve što morate jest odabrati top 5 boja kojima ćete obojati svaki nokat. Neka to, kao u slučaju ove manikure, budu vesele ljetne boje, a dodatni efekt postići ćete ako za kraj odaberete mat premaz.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori