5 najpopularnijih boja kose koje možete isprobati ove sezone

5 najpopularnijih boja kose koje
možete isprobati ove sezone

@oliviapalermo

Prava jesen nam je došla, a ako još niste, sad je idealno vrijeme da odaberete boju kose koja će vas pratiti kroz jesensku i zimsku sezonu. Nakon što smo izdvojili najpopularnije frizure koje smo pronašli kod trendseterica, a mogu se napraviti i u kućnoj radinosti, došao je red na boje za kosu koje imaju epitet najtrendi. Ako se spremate za posjet frizerskom salonu, u nastavku donosimo nekoliko popularnih nijansi boja kose koje će prevladavati u sezoni pred nama.

Sunset Bronde

Za sve one koji se ne mogu odlučiti koja će ih boja kose pratiti u zimskom razdoblju, imamo odličnu ideju – uzmite najbolje od oba svijeta, odnosno spojite divne nijanse plave i smeđe, a rezultat toga je popularna bronde nijansa. Iako se bronde provlači kao trendi frizura već nekoliko sezona, da je riječ o apsolutnom hitu, pokazala je i Gigi Hadid na reviji za brend Etro – boja kose koja je pri korijenu tamna, a prema vrhovima sve svjetlija izgleda uistinu svevremenski.

Chocolate Mauve

Jourdan Dunn pokazala je kako smeđe nijanse nisu nimalo monotono, već baš suprotno – savršen izbor za hladne zimske dane u koje će tonovi mliječne čokolade unijeti potrebnu svježinu, ali i toplinu. Velika prednost ove nijanse je ta što će odgovarati baš svakom odjevnom komadu u garderobi, ali i ta što nije zahtjevna za održavanje, odnosno posjeti frizerskom salonu ne trebaju biti tako učestali.

Toasted Coconut

boja za kosu
@kayluhskolors

Toasted Coconut prije nekoliko sezona dospjela je na tron najpopularnijih frizura, a ove hladne sezone ponovno je među najtraženijima. Riječ je o posebnoj vrsti balayagea koji ima duboku bazu – korijen kose bogatiji je i tamniji, a kako se ide prema vrhovima kose, tako ona postaje sve hladnija, dok ne dože do ledeno plave. Boje na kosi međusobno se stapaju kako bi djelovaloe što prirodnije, a nije komplicirana za održavanje jer korijen izrasta u prirodnoj boji te se savršeno uklapa s novom boje kose.

Boja lješnjaka

boja za kosu
@oliviapalermo

Boja lješnjaka jedna je od onih nijanse koje pristaju svima, neobisno o boji očiju, tenu, kao i dužini i teksturi kose. Jedna od dama koja joj je uistinu vjerna godinama je Olivia Palermo koja obožava ovu nježnu, toplu, ali istovremeno raskošnu nijansu, savršenu za zimske dane. Celebrity cure i trendseterice je vole jer unosi toplinu u jesenske i zimske hladne dane, a možete biti sigurni kako s ovom nijansom nema greške jer je jedan od vječnih klasika kad je riječ o bojama kose.

Ash Blonde

boja za kosu
@figtny

Još jedna nijansa koja će obilježiti sezonu pred nama je ash blonde koja dokazuje kako hladnije nijanse srebrno-plave u kosi mogu izgledati odlično. Neovisno o tome preferirate li kratki bob ili dugačke valove u kosi, ovo je izbor s kojim u zimskim danima nema greške. Specifična je po tome što se u njoj spaja nekoliko nijansi plave boje, a možete je prilkagoditi postojećoj, prirodnoj boji kose kako bi izgledala što prirodnije.

Foto: Imax Tree, Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori