Vrijeme je za makeover: 5 boja za kosu koje nosimo ove jeseni
Vrijeme je za makeover: 5 boja za kosu koje nosimo ove jeseni

Vrijeme je za makeover: 5 boja za kosu
koje nosimo ove jeseni

Ljeto se pomalo približava svome kraju, rijetki sretnici još imaju godišnjeg za iskoristiti, a mi ostali davno smo se vratili na radna mjesta. Jesen sa sobom donosi potrebu na promjenom, odnosno za obnovom. Posebno se to tiče naše kose koja nakon sunca i mora zaista treba jedan dobar restart. Prije svega, treba ju njegovati i nahraniti kako bismo sanirali štetu koja je nastala na plaži. Osim toga, većina nas treba i obnoviti boju. Upravo to je sada odlična prilika da malo izađemo iz zone komfora i isprobamo neku novu boju. Ako niste sigurni koju točno da izaberete, u nastavku donosimo 5 boja za kosu koje će biti hit ove jeseni.

Pumpkin spice boja

Zapravo se radi o onoj lijepoj bakrenoj boji, samo su joj sad izmislili novo ime. Ova boja kose savršena je mješavina smeđe i bakrene boje. Ona neće biti onako kričavo crvena ni narančasta, a savršeno će dolaziti do izražaja kada kosu obasja jesensko sunce. Točno ovu boju kose zamišljamo kada mislimo o savršenoj boji za jesen, ona je topla, a još uvijek spada u one prirodnije boje koje su in ove godine.

Tamna čokolada

Ova boja idealna je za sve brinete koje žele tek malo osvježiti svoj izgled. Radi se o tamno smeđoj nijansi, koja je na samoj granici s crnom. Ova boja za kosu je utjelovljenje tihog luksuza, ona je sjajna i elegantna, a prošarana je hladnim smeđim tonovima koji frizuri daju dimenziju.

Zlaćani pramenovi

Plava kosa nikada neće izaći iz mode, samo se izmjenjuju nijanse. Ove jeseni hit će biti plavuše sa zlaćanim pramenovima. Ti pramenovi mogu biti debeli i uočljivi ili sitni, tzv. babylights koji će prošarati kosu i stopiti se s temeljnom nijansom. Što god odabrali, nećete pogriješiti, a na suncu će vaša kosa izgledati posebno luksuzno i njegovano.

Bronde

Savršen miks plave i smeđe kose svakako je bronde. Radi se o frizuri s tamnijim korijenom kose i svjetlijim vrhovima. Najlakše ju je postići balayageom, a nijanse plave i smeđe možete prilagoditi svojoj prirodnoj boji kose, kao i tenu. To znači da možete postići nijansu koja je napravljena samo vas.

Spiced gold

Ova boja savršena je za sve plavuše koje žele promjenu, a nekako još nisu dovoljno hrabre za pravu bakrenu ili crvenu boju. Ova boja za kosu doista na kraju izgleda zlatno s primjesama bakrene, a još je jedan dokaz da će ovom jeseni vladati tople i prije svega – crvene nijanse.

Učitati još
Zatvori