The Ordinary kozmetiku sada kupujemo i u Hrvatskoj

The Ordinary kozmetiku sada
kupujemo i u Hrvatskoj

7894289-1-moroccanarganoil

Malo koji brend uspio je zaluditi mase u tako kratkom roku, kao što je to pošlo za rukom The Ordinaryju, brendu u vlasništvu tvrtke DECIEM. Još prošle jeseni pisali smo vam kako o njemu pričaju svi, a razlog tome bili su (i još uvijek jesu) The Ordinary proizvodi koji dolaze s misijom da njega kože ne mora biti skupa i nepristupačna, kako bi doista bila djelotvorna.

The Ordinary reklamira visoko koncetrirane proizvode i prodaje ih po znatno pristupačnim cijenama. U dvije godine prodali su više od 60 milijuna proizvoda, a najviše se priča, naravno, o onima koji sadrže hijaluronsku kiselinu i retinol – dva snažna anti-age sastojka, koji inače spadaju u najskuplje sastavnice krema i preparata za pomlađivanje kože. The Ordinary ih u svojim proizvodima nudi u mnogo većoj koncentraciji od sličnih preparata drugih brendova, i to po doista popularnim cijenama. Brend je u međuvremenu izazvao pravu pomamu i za prva dva tekuća pudera koja su lansirali, a dok još uvijek pokušavaju osigurati zalihe tih proizvoda, dobra je vijest da The Ordinary možemo kupovati i u Hrvatskoj.

 

deciem

I to putem web shopa Superskin.hr, koji je specijaliziran za  inovativne i visokokvalitetne te prije svega učinkovite proizvode za njegu kože. Brendovi u asortimanu nude širok spektar proizvoda od minimalističkih formula s nevjerojatnim omjerom cijene i kvalitete do kompleksnih formula i super inovativnih proizvoda, a The Ordinary se ovdje idealno uklapa. Što sve od brenda možete kupovati, saznajte ovdje.

Učitati još
Zatvori