Tekući puder s listom čekanja od 25 tisuća ljudi

The Ordinary

Već dugo jedan tekući puder nije izazvao toliki ‘hype’ na beauty sceni kao što je to pošlo za rukom onom brenda The Ordinary. I što je najbolje, još ga ni nema u prodaji. Dio fame koja je nastala oko njega i prije nego je lansiran zahvaljuje činjenici da dolazi upravo s ‘The Ordinary’ potpisom, ovog kozmetičkog brenda o kojem smo vam pisali prošle jeseni, a koji je izazvao pravu malu revoluciju u svijetu ljepote, s idejom da najkvalitetniji kozmetički proizvodi ne moraju biti skupi.

The Ordinary kupcima nudi cijenom pristupačne proizvode s visoko kvalitetnim sastojcima, koji su dokazano djelotvorni protiv bora i pigmentacija te za pomlađivanje kože. Kombinirajući svaki od njih u neki oblik personalizirane njege, mnoge žene stvorile su učinkovitu beauty rutinu koju bi dodatno upotpuniti mogla upravo The Ordinary Color kolekcija pudera. Interes je navodno toliki, da je formirana i lista čekanja, s čak 25.000 imena koja čekaju da puderi dođu u prodaju sredinom travnja.

Foundation

Prvi puder – Serum Foundation, lagana je podloga srednje prekrivne moći koja dolazi sa zaštitnim faktorom SPF 15, a drugi puder je Coverage Foundation – kremasta podloga bogata pigmentom koja osigurava solidno prekrivanje i prirodan izgled kože. Cijena prvog iznosit će samo 5.7o funti, a cijena drugog 5.90 funti, što je ponovno izuzetno pristupačna cijena za make up koji bi se mogao pokazati zbilja odličnim. Želite li iskušati pudere, predbilježite se na The Ordinary stranici, a oni će vas mailom obavijestiti kada će proizvodi postati dostupni za kupnju.

Komentari