Posljednji trend u bojanju kose s efektom filtera

Posljednji trend u bojanju kose
s efektom filtera

U potrazi za savršenom bojom nerijetko ćemo se odlučiti na dramatičnu transformaciju. Plava boja u nekoliko sati poprimit će kestenjasti izgled, dok će igra svijetlih pramenova na tamnosmeđoj kosi stvoriti popularnu bronde nijansu i drastično posvijetliti tamnu kosu. Ako ste u potrazi za osvježenjem boje kose za zimu, potpuna promjena nije jedina opcija. Posljednji trend u bojanju kose dramatičnu promjenu boje ostavlja iza sebe, a u prvi plan stavlja naglasak na prirodnu boju kose.

TEHNIKA BOJANJA KOSE S EFEKTOM NAJBOLJEG FILTERA

Promjena boje kose nakon toplih ljetnih dana uvijek se čini kao dobra ideja koja će prekriti tragove sunca na našoj boji. Iako će na prvu donijeti dobro došlo i efektno osvježenje, dramatična promjena boje uskoro će donijeti i nimalo efektan izrast i ispranu boju. Uz neprestanu brigu i redovite posjete frizeru, dramatična promjena jedne boje u drugu rijetko će stvoriti prirodan izgled. Kako bi osvježili i vratili sjaj svojoj boji te zadržali prirodan izgled koji laska vašem tenu, savršeni trik krije se u mnogo suptilnijoj tehnici.

Odgovor na potragu za tehnikom koja će naglasiti vašu prirodnu boju i stvoriti savršenu nijansu osmislili su odlični stručnjaci za bojanje kose iz Josh Wood Ateliera u Londonu.

Umjesto velike transformacije, najbolji londonski frizeri su stvoriti MOT tehniku bojanja kose koja će vašu kosu vratiti njezinoj izvornoj nijansi i naglasiti ju uz pomoć hladnih i toplih tonova. Spoj prirodne boje kose i tek blage promjene tona i odsjaja će poput odličnog filtera stvoriti najbolju verziju vaše prirodne boje kose.

Najnovija tehnika bojanja kose koja je oduševila beauty svijet podrazumijeva nanošenja tankih pramenova čija se boja nalazi u istom spektru kao i vaša prirodna boja, a koji će istovremeno ukloniti neželjeni ton poput sivila ili crvenila. Ovisno o vašoj želji, stručnjaci za bojanje kose će vašoj prirodnoj boji dodati ljubičaste, zelene ili plave tonove kako bi uklonili neželjeni ton i stvorili efekt koji možete usporediti s efektom koji na našem licu stvaraju korektori u različitim bojama.

Ubrzo, tehnika se istaknula kao odličan odabir za sve one koji žele prekriti tragove sunca ili poništiti negativne posljedice izazvane s previše bojanja. Rezultat koji stvara MOT tehnika bojanja kose je prirodan i zdravi izgled kose postignut naglašavanjem ljepote vaše prirodne nijanse. Osim što se njome postiže najprirodniji izgled, ova tehnika bojanja kose ostvaruje izgled jednostavan za održavanje.

Tehnika bojanja kose

Isabel Marant

Tehnika bojanja kose

Chloe

Foto: Instagram, IMaxTree

Učitati još
Zatvori