Prva maska za samotamnjenje lica

Prva maska za
samotamnjenje lica

sttropeztan

Bližimo se ljetu, a to znači da u središte pozornosti polako dolaze proizvodi za samotamnjenje, koji vašem tenu daju onaj lijepi preplanuli dojam čak i ako ste sasvim daleko od plaže i sunčevih zraka. Baš u ovom trenutku na lansiranje svog novog prodajnog hita odlučio se poznati brend proizvoda za samotamnjenje – St. Tropez, koji na scenu dolazi s prvom maskom za lice namijenjenom samotamnjenju, i to u popularnom ‘sheet’ formatu.

Self Tan Express Bronzing Face Sheet Mask, maska je u maramici natopljenoj serumom koji u jedno spaja DHA – aktivni sastojak zaslužan za tamnjenje i bogate hidratante, glicerin i hijaluronsku kiselinu. Ovi hidratantni sastojci pomažu da koža bolje upije DHA i potiču reakciju koja dovodi do efekta tamnjenja kože.

ExpressSheetMask

Onoliko koliko ostavite masku na licu, toliko ćete u pravilu potamnjeti. Pet minuta dovoljno je za suptilan dodir boje, deset minuta za srednju nijansu, a 15 minuta za preplanuli ten koji djeluje kao da ste upravo došli s plaže. Jedna maska u Americi stoji 9 dolara, a u Velikoj Britaniji cijena joj je 15 funti. Više o njoj doznajte ovdje, a nabaviti ju možete na ASOS-u.

Preporuka

Zatvori