Donosimo vam sprej od kojeg će vaša kosa biti savršeno gusta
Donosimo vam sprej od kojeg će vaša kosa biti savršeno gusta

Donosimo vam sprej od kojeg će vaša
kosa biti savršeno gusta

Kao vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima njege kose, vlasišta i tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i vlasišta.

Studio K_Phil B

Sprej koji će vašu kosu učiniti savršeno njegovanom

Sada sa svježim i opuštajućim mirisom magnolije, ovaj inovativni sprej za gustoću kose u nekoliko sekundi joj pruža puni i gipki izgled kao da je fenirana u salonu. Polimeri laki kao pero popunjavaju vlasi i upijaju ulje pri korijenu, za bujni volumen koji traje cijeli dan. Philip B. Weightless Volumizing Insta-Thick je siguran za bojanje i tretman keratinom, proizveden je bez ispitivanja na životinjama i formuliran u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom. Biljni sastojci koje upotrebljavamo nabavljeni su iz pouzdanih izvora i cijela se ambalaža može reciklirati.

Kada ga želite koristiti trebate ga snažno protresti (dok ne čujete zveckanje kuglica unutar bočice). Sprej držite 15 do 20 cm dalje od korijena kose i izdašno ga raspršite. Sprej možete kupiti na ovim lokacijama: Parfumerija Lana, Ilica 25, Zagreb Frizerski salon Glamour, Medvedgradska 39, Zagreb Parfumerija Lana, Kralja Tomislava 5, Split Amber Niche, Đure Šporera 5a, Rijeka

Foto: PR

Učitati još
Zatvori