SOS zaštita kože od uboda insekata

SOS zaštita kože od uboda insekata

sos-afrodita-naslovna

Upoznajte SOS proizvode iz Kozmetike Afrodita, koji na prirodan način djeluju protiv uboda komaraca, krpelja, obada i ostalih neugodnih insekata.

Topli dani i veća otkrivenost kože povećavaju mogućnost uboda različitih insekata, koje uz peckajuće bolove prate i lokalne reakcije kože: crvenilo, svrbež te neugodnu oteklinu na mjestu uboda. Ubodi insekata mogu biti i opasni po život u slučaju da prenose opasne zarazne mikroorganizme ili prouzroče alergijske reakcije.

SOS TROPICAL SPREJ

SOS Tropical sprej s eteričnim uljima citronele, limunske trave, eukaliptusa, lavande i ružmarina odbija komarce i druge insekte, a ujedno osvježava kožu, vitalizira je i daje ugodan miris.

sos-afrodita-3

SOS KIDS LOTION

Primjeren je za djecu od 3 godine naviše te za osobe sa osjetljivom kožom, nudi zaštitu od insekata priznatim uljem brazilskog oraha Andiroba.

SOS

SOS CALMING GEL

Ako niste mogli zaobići ubod insekta, Kozmetika Afrodita preporučuje SOS CALMING GEL, koji je prava terapija hlađenja za ublažavanje svrbeža. S aloe verom i lavandom blagotvorno hladi, smiruje i regenerira nadraženu kožu odmah nakon uboda insekta, a nepogrešiv je izbor i kod sunčevih opeklina te opeklina meduza.

sos-afrodita-4

Na raspolaganju u maloprodaji te na webshop.afroditacosmetics.com.

Učitati još
Zatvori