Hrvatski serum koji se bori s odraslim aknama

Skintegra Clarion

Približavate se tridesetoj i polako shvaćate da nikada niste imali odmor od “pubertetskih” prištića? Nažalost, niste sami. Od akni u odrasloj dobi pati svaka druga žena.

Jeste li znali da će nevjerojatnih 85% ljudi tijekom života razviti neki oblik akni?

Za većinu žena, akne se prvotno manifestiraju između 14. i 17. godine života, no obično ne prestaju spontano u tom intervalu. Akne mogu varirati od vrlo blagih komedonalnih promjena, do teških upalnih procesa (cističnih akni). Najčešće koreliraju s cikličkim hormonalnih promjenama, no za neke su žene nezgodna konstanta koja zahtijeva svakodnevnu aplikaciju šminke s velikom prekrivnom moći. Čak 96% oboljelih žena potvrđuje da im akne narušavaju samopouzdanje, odnosno normalno funkcioniranje u svakodnevici.

CLARION-promo

99% žena obolijeva od akni na licu, što i ne čudi jer je koža lica masnija od kože tijela, no zbog utjecaja androgenih hormona na kožu, čak 60% oboljelih muči i problematična koža tijela, poglavito leđa, dekoltea i nadlaktica.

U proteklom je desetljeću prosječna dob oboljelih od akni porasla s 21. na 27. godinu života što znači da akne više ne možemo smatrati “pubertetskim” problemom. Dok svi pričaju o “pubertetskim” problemima s kožom koji bi trebali spontano završiti s ulaskom u dvadesete, nitko ne spominje onih 50% žena koje umjesto trudničkog sjaja neugodno iznenade akne ili nevjerojatnih 14% žena koje problem s kožom imaju čak i u četvrtom desetljeću života.

CLARION_promo2

Skintegra Clarion

Imajući na umu populaciju odraslih žena s nesavršenostima, Skintegra je razvila Clarion – serum posebno formuliran za žene koje uz regulaciju nepravilnosti na licu žele preventivno djelovati i na prve znakove starenja.

Ovaj potentni eksfolirajući serum baziran je na minimalističkoj formulaciji koja uključuje 4% glikolne kiseline i 2% salicilne kiseline te ekstrakte sladića, zelenog čaja i ružičastog žednjaka. Salicilna i glikolna kiselina djeluju keratolitički, prevenirajući začepljene pore te poboljšavaju funkciju kože sklone nastanku akni. Clarion je formuliran bez dodatka parabena, denaturiranog alkohola ili etanola, sintetskih mirisa, bojila i drugih iritansa.

CLARION_PR

Skintegra webshop: https://www.skintegra.hr/webshop/

Cijena Clariona: 139,00 kn

 

Foto: Skintegra i Gordana Sermek

0