Simona Antonović: Top 5 drogerijskih korektora

Simona Antonović: Top 5
drogerijskih korektora

Simona Antonović: Top 5 drogerijskih korektora

Prekrivanje podočnjaka ili nepravilnosti na licu ne mora biti preveliki izazov ako za to imate pravi alat. U ovom našem slučaju radi se o tekućim korektorima drogerijskog ranga koje obavezno trebate isprobati.

Kao što već vjerujem svi znamo, korektor se može koristiti za prekrivanje podočnjaka i svih nepravilnosti na licu od crvenila do hiperpigmentacija, a kako biste bili što uspješniji u prekrivanju morate imati na umu njihovu konzistenciju i svoj tip kože. Pisala sam i o neočekivanim mjestima na kojima možete koristiti korektor – tekst možete pročitati ovdje – a jednom kada i to savladate, na ovom linku možete saznati kako izabrati odgovarajući korektor.

Izdvojila sam za vas TOP 5 tekućih korektora drogerijskog ranga:

L'Oreal True Match Concealer

L’Oreal True Match korektor

L’Oreal True Match korektor kremaste je teksture i srednjeg do jakog prekrivanja. Lijepo kamuflira podočnjake, još bolje umjerenu hiperpigmentaciju i moguće ga je nadograditi. Stapa se s kožom besprijekorno i suši se do polu mat završnice, više baršunastog izgleda što dodatno pridonosi konačnom prirodnom izgledu.

Maybelline Affinitone Concealer

Maybelline Affinitone korektor

Maybelline Affinitone korektor kremastiji je od L’Orealovog True Matcha i nešto više kremastije konzistencije. Ostavlja lagani sjaj na koži koji nakon stapanja s kožom postaje neprimjetan. Prekrivanje mu je i nešto jače od prethodno spomenutog i preporučam ga za korištenje na suhoj koži.

Bourjois Healthy Mix Concealer

Bourjois Healthy Mix Concealer

Bourjois Healthy Mix korektor srednje je prekrivne moći i može se nadograditi do jake. Stapa se jako lijepo s kožom ali bih ga preporučila osobama s mješovitom kožom jer na suhoj koži može bore učiniti izraženijima.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Catrice Liquid Camouflage Waterproof korektor

Catrice Liquid Camouflage Waterproof korektor volim nanositi prstima jer mi toplina dodatno zagrije korektor i čini mu konzistenciju kremastijom i jednostavnijom za nanošenje. Ima srednju do jaku prekrivnu moć i zbilja jako dobro izgleda na području s borama i bez bora. Potrebno ga je nešto brže stopiti s kožom u suprotnom može biti malo teži za blendanje.

Beauty UK Conceal & Correct

Beauty UK conceal & correct korektor

Beauty UK conceal&correct korektor je nešto slabije prekrivne moći od svih ali mu je po nanošenju konzistencija od tekuće lagano baršunasta. Lagane je teksture i vrlo je kremast. Vrlo se dobro bori s crvenilom i pravilnom aplikacijom prekriva i malo zahtjevnije podočnjake.

Više na www.simonantonovic.com

Foto: Imaxtree

Učitati još
Zatvori