I vi možete isprobati Signal White Now Touch olovku

Signal White Now Touch olovka

Pripreme za ljeto uključuju i savršen osmijeh. Ljeto je pred vratima, a uz preplanuli ten najbolje odgovara blistavi osmijeh. I to onaj kojeg možete postići  u samo jednu minutu.

Signal olovka za izbjeljivanje zubi

To vam omogućuje prava revolucija među kozmetičkim proizvodima u obliku Signal White Now Touch olovke koja je nedavno stigla i na hrvatsko tržište. Ovaj jedinstven i praktičan make up za osmijeh donosi instantno i privremeno izbjeljivanje za zube, nježan je i siguran za svakodnevno korištenje. Znanstveno testirana, ova olovka nije abrazivna za caklinu i može se koristiti svakodnevno, koliko god često želite kreirati blistavo bijeli osmijeh koji osvaja svijet.

3 jednostavna koraka click – touch – smile dovoljna su kako bi se postigao onaj efekt o kojem svi sanjaju, holivudskog osmijeha. Pritisak gumba, ravnomjerni nanos sloja i sušenje od 1 minute garancija su blistavo bijelog osmijeha.

Tajna ovog čudesnog proizvoda na području oralne njege i ljepote je u kristalima koji reflektiraju svjetlost te dolaze na površinu cakline, za bjelje zube i blistavi osmijeh. Proizvod je upakiran u elegantnu i praktičnu olovku koju možete ponijeti sa sobom gdje god krenuli, čak i na plažu. Signal White Now Touch olovka posljednjih se tjedana često viđala i na Instagramu, a nisu joj odoljele ni poznate Hrvatice.

Signal White Now Touch olovka

Signal White Now Touch olovka

Želite li, poput njih, nasmijani otići na plažu i uživati u svom blistavom osmijehu tijekom ljetnih noći, sada imate priliku osvojiti magičnu Signal White Now Touch olovku za izbjeljivanje zubi. Sve što morate napraviti jest javiti se na naš mail ifeellucky@journal.hr. Pošaljite nam svoje podatke i u naslov maila obavezno stavite SIGNAL WHITE NOW TOUCH. Prijaviti se možete do 8. kolovoza do kraja dana. Nakon toga ćemo objaviti imena petero sretnih dobitnika Signal White Now Touch olovke

 

Čestitamo dobitnicama: Ines Nikić, Tihana Vučić, Martina Lović, Neva Lazić i Nikolina Dundović!

 

0