Nekoliko savjeta uz koje ćete svako jutro izbjeći “bad hair day”

Nekoliko savjeta uz koje ćete svako jutro
izbjeći “bad hair day”

Svako jutro suočavamo se s istim problemom. Zamršeni pramenovi kose stvaraju veliki i neukrotivi nered. Vrijeme je za jutarnju njegu kose koja nerijetko uključuje oko sat vremena provedenih ispred ogledala. Iako se buđenje nekoliko desetaka minuta ranije u potpunosti isplati, ako je njegov rezultat osjećaj samopouzdanja koji nam donosi čista i uređena kosa, pomicanje jutarnje budilice ili uživanje uz prvu šalicu kave jednako su primamljive ideje. Kako jutarnju rutinu posvećenu kosi skratiti na pola i istovremeno izbijeći one bad hair dane? Nekoliko isprobano dobrih savjeta i trikova otkrivamo vam u nastavku.

SVE JE U DOBROM PLANU

Kako bi ujutro manje vremena uložili u njegu i stiliziranje kose sve što vam treba je dobar plan. Jednako kao što će vam planiranje outfita skratiti vrijeme biranja odjevne kombinacije ujutro, planiranje frizure trik je koji će skratiti vašu jutarnju beauty rutinu. Pranje kose večer prije također će dodatno skratiti jutarnje spremanje.

DRŽITE PROIZVODE ZA KOSU NA JEDNOM MJESTU

Traženja proizvoda po cijelom stanu može se odužiti, osobito kada niste sigurni gdje se oni nalaze i kada ste još uvijek u polusnu. Sve proizvode za kosu držite na istom mjestu kako bi vam bili nadohvat ruke kad uređujete kosu.

TAJNA DOBROG ŠAMPONA ZA SUHO PRANJE

Još jedan trik koji će vam pomoći da preskočite svakodnevno jutarnje pranje kose je korištenje proizvoda koji će vašu kosu duže održati čistom. Osim izbora šampona i regeneratora koji odgovaraju vašem tipu kose, proizvodi poput šampona za suho pranje pomoći će vam da pranje kose odgodite za sutra i da vaša kosa još uvijek izgleda svježe. Savršen za svaku teksturu i dužinu, šampon za suho pranje magično će skratiti vrijeme utrošeno na kosu svako drugo jutro.

JEDNOSTAVNE FRIZURE KOJE UVIJEK UPALE

Nekoliko jednostavnih frizura sve je što morate usavršiti kako bi svako jutro u nekoliko minuta uredili svoju kosu. Pletenice, pundže i prednji pramenovi skupljeni s ukosnicom na zatiljku stvorit će sređeni izgled bez puno vještine i utrošenog vremena. Nekoliko prijedloga savršenih za ljetne dane pronađite ovdje.

KRATKA KOSA, KRATKA RUTINA

I dok će mnogi koji su već usavršili stiliziranje duge kose tvrditi suprotno, kraća kosa nepobitno donosi i kraću rutinu. Isprobajte popularnu bob i lob frizuru ili se odlučite za chic pixie cut frizuru i maksimalno skratite rutinu. Nakon nekoliko hrabrih rezova, osim svježeg izgleda, nova frizura donijet će i novu bezbrižnost u svakodnevnu njegu i stiliziranje kose.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori