Ruževi poznatih blogerica za M.A.C

Ruževi poznatih blogerica za M.A.C

Iz M.A.C-a su nam unatrag mjesec dana stigle dvije uzbudljive novosti: nova M.A.C ulja koja koži daju genijalan ‘boost’ i Lip Scrubtious kolekcija pilinga za lijepe i njegovane usne cijele godine. No, poznati kozmetički brend tu ne staje, već nastavlja ulagati kreativu u svoje nove kolekcije, za uvijek iznenađenja željnu beauty publiku.

Siječanj u M.A.C-ovom svijetu definitivno će obilježiti kolekcija ruževa za usne, nastala u suradnji sa svjetski poznatim blogericama i blogerima. Svatko od njih razvio je nijansu ruža koja najbolje odgovara njegovom/njezinom stilu, ali i želji da upravo taj ruž odlično pristaje osobama različitih dobi, stilova, kao i raznih prigoda – dnevnih i večernjih – u kojima se pojavljuju.

U suradnju s M.A.C-om ušli su britanska blogerica Fleur De Force, kanadska Samantha Ravndahl, popularna blogerica Bliskog Istoka – Fouz, Britanka Alessandra Steinherr, američki blogeri Laura Lee i Gabriel Zamora, Australka Nikkia Joy, njemačka blogerica Caroline Daur, Francuskinja Marie Lopez i Brazilka Victoria Ceridono.

Najavu suradnje svi su blogeri maloprije objavili na svojim Instagram profilima, boraveći trenutno u tvornici u Torontu zajedno s M.A.C-om, a uzbuđenje zbog ove nove suradnje nije skrivala ni Catherine Bomboy Dougherty, M.A.C-ova potpredsjednica globalnih komunikacija: “Kao globalan beauty brend oduševljeni smo što ćemo surađivati s 10 svjetskih make up stručnjaka od kojih svatko ima svoj stil, jedinstvenu beauty osobnost, ljubav spram boja te iskrenu i snažnu vezu s brendom i svojim followerima.”

Ovi beauty influenceri nalaze se diljem svijeta i oni su modeli, fotografi, stručnjaci, urednici i umjetnici u jednom! I mi se divimo njihovim make up vještinama, pogledu na industriju i inspiraciji koju pružaju svojim fanovima”, nastavila je Catherine. Ruževi za usne koje potpisuju blogeri u prodaju stižu u travnju.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori