Ruževi za usne s kojima nikada nećete pogriješiti

Ruževi za usne s kojima nikada
nećete pogriješiti

Chanel pastela za usne 2

Klasični ruž za usne svakim danom dobiva sve veću i sve jaču konkurenciju u svijetu ljepote. Pojavljuju se razne inovativne formule i teksture, a ženama se pruža prilika da uz moderne i napredne proizvode svoju beauty rutinu učine još jednostavnijom i boljom. Dani kada je kombinacija ruža i olovke za usne bila jedini način za postići te savršeno naglašene usne polako postaju stvar prošlosti, pa su ove sezone kao trend za sebe zaživjeli ruževi koji dolaze u obliku debelih olovaka.

I dok izgledom podsjećaju na olovku za usne, samom formulom koja dolazi s više i manje bogatim pigmentima podsjećaju na ruž za usne, a ova kombinacija svidjet će se svim onim ženama koje vole nositi ruž i vole njegovu postojanost i dugotrajnost boje na usnama, no zato ne vole vrijeme koje će potrošiti nanoseći ga.

Ove olovke potrudit će se da eventualne make up greške svedete na minimum. Chanel je u svojoj novoj kolekciji predstavio Le Rouge Crayon De Couleur, ruž u olovci koji se izuzetno lako nanosi i doslovno klizi po usnama, u samo jednom premazu osigurava usnama dovoljno pigmentiranu boju, a za sobom ostavlja satenski sjajni finiš i vrlo ugodnu teksturu. Dodatna čar ovakvih olovaka, Chanelovih i bilo kojih drugih, svakako leži u činjenici da je riječ o malim pakiranjima koja ćete moći nositi uvijek sa sobom i popravljati usne njima po potrebi.

Revlon također ima hit proizvod – Matte Balm, čija se kremasta formulacija lako nanosi i prema riječima mnogih traje na usnama satima, bez osjećaja isušivanja u bilo kojem trenutku. Svoje adute imaju i Sigma Beauty i NARS, a kad je riječ o ovim pastelama za usne, je li moguće ne spomenuti Clinique Chubby Stick, preteču ovih proizvoda? Iako vam neće dati jako prekrivanje usana, decentna srednje jaka boja ponekad je sasvim dovoljna za svaki dan.

Revlon Colorburst Matte Balm

Revlon Colorburst Matte Balm

Chanel Le Rouge Crayon De Couleur

Chanel Le Rouge Crayon De Couleur

NARS Velvet Matte Lipstick Pencil

NARS Velvet Matte Lipstick Pencil

Sigma Beauty Power Crayon

Sigma Beauty Power Crayon

Clinique Chubby Stick Lip Colour Balm

Clinique Chubby Stick Lip Colour Balm

 

Učitati još
Zatvori