Jesenske nijanse ruževa za usne koje ćemo obožavati

Jesenske nijanse ruževa za usne
koje ćemo obožavati

Ruž za usne je jedan od omiljenih make up proizvoda koji u nekoliko poteza može u potpunosti transformirati svaki look. Od nježnih puderastih tonova do bogatih zagasitih nijansi, ruž za usne uvijek se nalazi u našoj kozmetičkoj i dnevnoj torbi. Nova sezona unutar beauty svijeta unijela je nove trendove i u potpunosti promijenila paletu. Ruževe su tako obojali omiljeni jesenski tonovi i neke nove nijanse koje ćemo obožavati u nadolazećoj sezoni.

NIJANSE KOJE DONOSI JESEN

Početak jeseni i hladne sezone vraća nas zagasitim i tamnim tonovima, kako unutar našeg ormara, tako i unutar naše make up torbice. Dok će nadolazeću modnu sezonu obilježiti povratak crne, sive i raskošnih boja dragulja, u beauty svijet vraćaju se tamne nijanse bobičastog voća i crvene boje. Uz uvijek prisutnu klasičnu crvenu boju, tamno crvena se ističe kao boja koja će još jednom osvojiti jesen. Baš poput nje, tamne bobičaste nijanse ljubičaste boje s crvenim podtonovima istaknut će se kao favoriti sezone.

Uz povratak omiljenih jesenskih tonova, jesen je ove godine naglasak stavila na nijanse smeđe. Od nježne nijanse koja će odigrati ulogu nove omiljene nude nijanse do čokoladnih nijansi koje će stvarati statement look, smeđi ruž za usne već je osvojio beauty scenu. Kao posljednji trend za nadolazeću sezonu istaknule se nezaobilazna ružičasta boja. Nakon prozračnih i jarkih nijansi koje su obilježile proljeće i ljeto, jesen donosi zagasite nijanse ružičaste boje kao svestrani izbor koji će pristajati svakom dnevnom i večernjem looku.

Kako izgledaju nijanse ruževa za usne koje će obilježiti nadolazeću sezonu otkrivamo u nastavku.

NOVA OMILJENA NUDE NIJANSA

CRVENA: IT BOJA SEZONE I U BEAUTY SVIJETU

ZAGASITI TONOVI RUŽIČASTE

RUŽ ZA USNE U BOJI SLATKIH BOBICA

SVE NIJANSE SMEĐE

Foto: Instagram, Chanel. Cult Beauty, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori