Novi i još bolji Real Techniques kistovi

Novi i još bolji Real Techniques kistovi

Real Techniques MultiTech

@thedayseyesuk

Veljača je u svijet dekorativne kozmetike donijela mnoge novitete koji su oduševili beauty insajdere i proljetnu kozmetičku torbicu ispunila novim, svježim proizvodima koji će se pobrinuti da ovog proljeća vaš make up izgleda bolje no ikad. Jedna od najiščekivanijih kolekcija ona je omiljenog high street brenda kistova koja je sredinom proljeća izašla na svjetsko tržište. Hvaljeni Real Techniques kistovi koji spajaju kvalitetu i pristupačnu cijenu, a iza kojih se nalaze Youtube zvijezde Sam i Nic ovog proljeća dobili su svoje najelegantnije i najsvestranije izdanje u novoj MultiTech kolekciji.

Real Techniques MultiTech

 

Zaboravite na klasična imena i klasične uloge kistova. Nova kolekcija u monokromnom crno-bijelom izdanju donosi sedam kistova različitih veličina, ali jednakog oblika i univerzalnog reza njihovih mekanih četkica što im daje beskonačan broj uloga i načina korištenja. Neovisno o svojoj veličini, sve četkice sadrže mekana sintetička vlakna i spoj su šire baze idealne za blendiranje i blago suženog vrha koji im daje preciznost i čini ih idealnim za nanošenje proizvoda za definiranje. Osim kistova, u kolekciji se nalazi i crno izdanje njihove popularne make up spužve s kojom u pakiranju dolazi i odgovarajući srebrni stalak.

Real Techniques MultiTech

Set malih kistova različitih veličina sastoji se od metalnog stalka i četiri kista. XXXS kist, najmanji u setu, je odličan za nanošenje proizvoda za obrve, ruža i tuša, XXS i XS kistovi idealni su za precizno nanošenje korektora, nanošenje sjenila na pregib gornje i donji kapak i highlightera na luk obrve dok kist S, najveći u setu, služi za besprijekorno nanošenje i blendiranje sjenila, korektora, highlightera i proizvoda za konturiranje.

Znatno veći od malih kistova, ali još uvijek vrlo kompaktan unutar cijele kolekcije je kist L koji se može koristiti za nanošenje puderastih, kremastih ili tekućih proizvoda za lice poput tekućeg pudera, pudera u prahu i bronzera. Veličinu veći od njega, XL kist, osim za nanošenje pudera odličan je u ulozi kista za rumenilo i puder u prahu jer će ih u samo nekoliko poteza jednolično nanijeti na vaše obraze ili cijelo lice.

XXL kist, najveći u kolekciji kist je koji će više no za nanošenje proizvoda na lice služiti kao kist za nanošenje proizvoda na vrat i tijelo. Zahvaljujući velikom promjeru kista i malom držaču jednostavnom za držanje i kontroliranje XXL kist odlično je pomagalo za jednolično nanošenje proizvoda za samotamnjenje.

Real Techniques MultiTech

 

Real Techniques MultiTech

 

Real Techniques MultiTech

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Real Techniques

Učitati još
Zatvori