Proizvodi za solarij – što se smije koristiti, a što ne?
Proizvodi za solarij – što se smije koristiti, a što ne?

Proizvodi za solarij – što se
smije koristiti, a što ne?

Svi sada već znamo da pretjerano sunčanje nije zdravo i da na kožu trebamo paziti. Solarij je svakako jedan od načina kako možemo osvježiti ten nakon zime, ali ne smije se pretjerivati s njime. Također mit je da je solarij priprema kože za more i sunce. Čak i ako se prije mora posunčate u solariju, na plaži svejedno trebate nanijeti kremu s faktorom. Kako za plažu postoje kreme s faktorom tako postoje i posebni proizvodi za solarij.

Kožu je bitno pripremiti prije sunčanja u solariju. Večer prije treba napraviti piling te treba nanijeti hidratantnu kremu. Treba izbjegavati fotosenzitivne preparate i one s alkoholom. Također, bitno je koliko ste u solariju. Za početak su četiri minute dovoljne. Ne smije se biti unutra dulje od 10 minuta. Ako samo želite malo osvježiti svoju boju, dovoljno je otići nekoliko puta, na nekoliko minuta.

Također, važno je obratiti pažnju na to koje proizvode koristite za sunčanje u solariju. Kao što smo naveli ranije, bitna je hidratantna krema. Izbjegavati, pak, treba proizvode za ubrzavanje tamnjenja, poput pekmeza za sunčanje. Svakako prije sunčanja nanesite kremu sa zaštitnim faktorom.

Tijekom sunčanja u solariju trebate paziti i na svoje usnice. Na njih nanesite proizvod s faktorom. Nakon sunčanja u solariju boju možete održavati proizvodima za produljivanje boje. Također, između dva sunčanja u solariju trebalo bi proći tri dana. Pola sata nakon solarija se otuširajte i taj dan se ne izlažite prirodnom suncu. Proizvodi za solarij koji osiguravaju da je vaša boja ujednačena, a koža njegovana mahom se mogu naručiti u Hrvatsku ili kupiti u trgovinama.

proizvodi za solarij
TANNYMAXX BROWN SUPER BLACK DARK KREMA ZA SOLARIJ
proizvodi za solarij
ORANJITO LEVEL 1 MARIJUANA MLIJEKO ZA SOLARIJ
proizvodi za solarij
DERMACOL SOLAR BRONZE MLIJEKO ZA SOLARIJ
proizvodi za solarij
TANNYMAXX COCONUT TANNING MASLAC
proizvodi za solarij
ACADEMIE SCIENTIFIQUE DE BEAUTE MLIJEKO ZA SOLARIJ
prozvodi za solarij
ORANJITO BIO LIGHT VANILLA KREMA ZA SOLARIJ
EVELIN SUN BRONZE KREMA ZA SOLARIJ

FOTO: Instagram, dm, Notino

Učitati još
Zatvori