Genijalne privremene tetovaže s
hrvatskim potpisom

Neovisno imate li već tetovaže ili njima tek planirate ukrasiti svoje tijelo, dolaskom ljeta kao da potreba za njima naraste još više. Ako ste među njihovim obožavateljima, novi proizvod Sanje Šiljković apsolutno će vas osvojiti. Naime, Sanja je osmislila S-TA2 – privremene tetovaže koje odlikuju precizne, tanke i oštre linije, kakve nisu lako ostvarive ni rukama tattoo majstora.

STA2_4

Tetovaže S-TA2 biti će uskori predstavljene domaćem tržištu, od 3. do 5. srpnja, u kompleksu bivše Vojne bolnice u Vlaškoj 87, u sklopu šestog Međunarodnog festivala dizajna Dan D.

STA2_1

Ovaj accessory siguran je i netoksičan ukras za tijelo koji možete mijenjati ovisno o vašem raspoloženju. Proizvod i dizajn osmislila je Sanja Šiljković koja je sudjelovala u brojnim projektima koji su osvajali nagrade i priznanja. Osim grafičkim dizajnom, ova kreativka bavi se i stvaranjem glazbe pa se ideja za brend nametnula sama po sebi, spajanjem te dvije ljubavi. S trendovima i modom mijenjaju se naši afiniteti, a tetovaže su trajne i s vremenom često postaju neželjena izblijedjela mrlja na tijelu. S-TA2 rješava mnogobrojne dileme koje sa sobom donosi tetoviranje i omogućava sve što one ne mogu – tetovažu koristiti kao oblik zadovoljstva ovisno o ukusu i stanju u kojem se trenutno nalazimo. Možemo ju tretirati i koristiti kao modni detalj, staviti ju, maknuti i vratiti kada god to poželimo i više nas ne mora moriti pitanje hoće li nam se odabrani motiv sviđati do kraja života.

STA2_3

STA2_5

STA2_6

STA2_7

Više detalja pronađite na stranici s-ta2.com. i službenoj Facebook stranici!

Učitati još
Zatvori