Prirodni proizvodi za čišćenje lica s kaduljom

AlpStories proizvodi za kožu i kosu nastaju u kombinaciji s bogatim naslijeđem alpske tradicije i modernog pristupa. Proizvodi su inspirirani dugom tradicijom ljekovite moći biljaka.

Alpstories-dućan

AlpStories gel i tonik za čišćenje lica inovativan su i optimalan spoj vrhunske tehnologije i 100 posto organskih sastojaka. Proizvodi su bez parabena, mineralnih ulja, umjetnih boja, sintetičkih mirisa i silikona. Gel za čišćenje lica od kadulja i menta je 100% prirodni gel za čišćenje kože, bez isušivanja, koji smanjuje pore i upalne reakcije i ostavlja kožu blistavom. Nježno uklanja čestice prljavštine i višak masnoće jer kombinacija vrijednih biljnih ekstrakata ima učinak normalizacije proizvodnje sebuma. Upalne reakcije kože i pore se smanjuju, a koža postaje svježa i blistava.

Gel-za-čišćenje-lica-cover

 

Tonik za čišćenje lica od nevena i kamilice 100% je prirodni blagi tonik za kožu koji nježno uklanja nečistoće i djeluje antibakterijski.

Tonik-za-lice-1

 

AlpStories koristi Baltazara koji je prvi robot u kozmetičkoj industriji – baltazar pomaže izabrane sastojke izmiješati u točno potrebnoj količini. AlpStories proizvodi su stvoreni bez parabena, sintetičkih mirisa, mineralna ulja i silikona, zbog kojih ćete se osjećati prirodno lijepo i iznutra i izvana.

0