Jeste li čuli za beauty brend Mad Hippie?

Jeste li čuli za beauty brend Mad Hippie?

Mad Hippie prirodna kozmetika

Mad Hippie, ime je iza kojeg se krije napredna njega za kožu i prirodna kozmetika, vrlo omiljena u Americi, gdje je isprva dobila plodno tlo. Ondje ju se može pronaći u najzdravijoj američkoj trgovini s namirnicama, popularnom Whole Foods Marketu, a često se nađe i na stranicama glossy tiskovina, na kojima se slavne osobe doslovno kunu u ovu kozmetiku.

Članica Victoria’s Secreta Bridget Malcolm, primjerice obožava Mad Hippie Vitamin C Serum koji već prije nanošenja uobičajene kreme transformira kožu i daje joj zdravi sjaj, a Lena Dunham, autorica serija Girls, redovito koristi Mad Hippie Cream Cleanser i Mad Hippie Eye Cream.

Mad Hippie prirodna kozmetika 3

Posebnost ove kozmetike u odnosu na onu uobičajenu, baš kao i kod drugih prirodnih brendova leži u tome što ne sadrži štetne kemikalije, parabene, umjetne mirise i boje te biljnim sastojcima pomaže koži postići njenu istinsku harmoniju. Timu koji stoji iza Mad Hippie brenda bitno je osigurati kupcima sigurne proizvode, ali i one koji djeluju.

Mad Hippie prirodna kozmetika 2

Osim sastojcima, velika se pozornost posvećuje i pakiranjima proizvoda pa se stalno uvode inovacije koje ne ostavljaju štetan učinak na okoliš, poput recimo pumpica i kapaljki koje se mogu u potpunosti reciklirati. U ostvarivanju zdravijeg i ljepšeg planeta, Mad Hippie ide korak dalje i 1 dolar od svake prodaje na internetu donira The Wildlife Conservation Network, organizaciji koja je posvećena zaštiti ugroženih životinjskih vrsta i njihovih prirodnih staništa.

Mad Hippie prirodna kozmetika 4

U Americi ćete Mad Hippie proizvode najlakše pronaći u ‘najzdravijem dućanu s namirnicama’, popularnom Whole Foodsu, a kod nas ovu kozmetiku možete kupovati kroz web shop iHerb, autoriziran od strane samog brenda, na kojem možete istražiti Mad Hippie ponudu.

Foto: Mad Hippie

Učitati još
Zatvori