Pripremite se za ljeto u Poliklinici Milojević

milojevic tretmani (3)
Još nije kasno da imate tijelo i lice kao s reklame, a to vam može omogućiti najnoviji tretman koji je od sada dostupan i u Poliklinici Milojević – riječ je o Med Contour Multipowertehnologiji. Nakon što je svjetskoj javnosti predstavljen na IMCAS-u (International Master Course on Aging Science) u Parizu, ovaj uređaj je postao must-have tretman u estetskoj medicini diljem svijeta.

milojevic tretmani (2)

Ako vas muči višak masnih naslaga, celulit, opuštena koža tijela, opuštena koža lica, vrata i dekoltea, više se ne morate brinuti. Od sada sve to možete riješiti s Med Contour Multipower tretmanom. Korištenjem tehnologija ultrazvuka, radiofrekvencije i vakuma, Med Contour Multipower obavlja neinvazivne tretmane lica i tijela s naglaskom na: lokalizirane masne naslage i celuit, smanjenje obujma, bore, opuštenost kože lica i vrata, potkožna mikrocikulacija, limfna drenaža.  Prednost Med Contour Multipowera je što ima četiri aplikatora – za nekiruško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, zatezanje  kože lica i tijela i lifting lica.

milojevic tretmani (1)

Svjetski renomirani Med Contour aplikator i dobitnik prestižne nagrade za “The Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement” na najvećem svjetskom medicinskom kongresu estetske medicine “The Aesthetic Show” u Las Vegasu, kao i najizvođeniji nekirurški tretman uklanjanja masnih stanica u Americi u 2013., 2014. i 2015. godini.

Med-Contour-Multipower-_2

Sve narudžbe i ostale informacije o samom tretmanu moguće je dobiti u Poliklinici Milijević, Gundulićeva 40, Zagreb.

Foto: Maja Kljajić

0