Poznate Hrvatice u novoj Max Factor kampanji

Poznate Hrvatice u novoj Max
Factor kampanji

Marijana Batinić

Marijana Batinić

U svijetu koji naš izgled definira kalupima i standardima, žene se često prilagođavaju trendovima kako bi se osjećale prihvaćenima, ne pitajući se što za njih znači ljepota. No može li ljepota biti određena konfekcijskim brojem, brojem godina ili brojem bora koje se pojave oko naših očiju kad se smijemo? Ili se lijepim osjećamo zbog nekih naših osobnosti? Naglašenih obraza? Izražajnih očiju? Njegovane kože? Samopouzdanja? Razigranog karaktera?

Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić Vejzović

Max Factor kampanja My Factor

Ove godine Max Factor, vjerni pratitelj ženske ljepote, želi dati odgovor na vječno pitanje – Što ženu čini lijepom? Odgovor je jednostavan – za Max Factor ljepota je u različitostima, individualnosti te prihvaćanju samih sebe i svojih posebnosti. Ono što svaku ženu čini jedinstvenom njezin je faktor koji je potrebno istaknuti, naglasiti i s ponosom pokazati svijetu. Uloga kozmetike i make up-a u naglašavanju naše ljepote nije tu kako bi sakrili svoje nedostatke ili mijenjali sebe, već je pomoć u isticanju onog po čemu je svaka žena posebna.

Ivana Mišerić

Ivana Mišerić

U zalaganju za stvarnu ljepotu i osnaživanje posebnosti svih žena uskočile su akademska glumica Bojana Gregorić Vejzović, voditeljice Marijana Batinić, Ivana Mišerić i Ecija Ivušić, te vizažistice Marina Mamić i Vanesa Ćopić, ponosne na vlastite posebnosti koje ih izdvajaju od ostalih. Ove prekrasne i samosvjesne žene glavne su akterice kampanje My Factor, kojom Max Factor želi  skrenuti pozornost svih žena, kako ne trebaju biti savršene da bi bile posebne. Upravo suprotno, u njihovim nesavršenostima leži njihova posebnost.

Ecija Ivušić

Ecija Ivušić

Savršenost u nesavršenostima

Max Factor&Co kompanija je, koja više od 100 godina, žene diljem svijeta čini ljepšima, samouvjerenijima i sigurnijima u sebe. Osnovao ju je 1909. godine najslavniji filmski vizažist Max Factor, a zahvaljujući revolucionarnom načinu šminkanja „Colour Harmony“, u kratkom roku je osvojila brojne pripadnice ljepšeg spola. Tada su po prvi puta u povijesti šminkanja puder, ruž i rumenilo činili harmoniju izgleda. Danas je Max Factor usko vezan uz modni svijet, a inovativni proizvodi, zahvaljujući suradnjama sa svjetski poznatim vizažistima, postali su zaštitni znak svake moderne žene.

Marina Mamić

Marina Mamić

Uz Max Factor zavolite svoj odraz u ogledalu, budite ponosni i istaknite svoj faktor, koji vas čini savršenom upravo onakvom kakvom jeste. Više o My Factor by Max Factor priči te kako se uključiti u kampanju potražite na www.myfactor.hr.

Make up: Vanesa Ćopić

Hair: Hair studio CD style

Foto: Matea Smolčić Senčar

Učitati još
Zatvori