Philips predstavio novi beauty alat za ljepši ten

Antonija Blace

Antonija Blaće i Dajana Pajkić

Novi beauty uređaj elegantnog dizajna s potpisom Philips pomaže ženama da ostvare mladenački sjaj te čvrstu i sjajnu kožu s vidljivim rezultatima u samo šest tjedana. Na njegovom predstavljanju bile su i poznate Hrvatice, voditeljica Antonija Blaće i vizažistica Dajana Pajkić.

Philips VisaCare koristi jedinstveni Philips DualAction Air Lift and Exfoliation System koji nježno i učinkovito vrši piling i masira kožu da bi izgladio njezinu površinu pomoću mikrodermoabrazije. Ova napredna tehnologija brige za kožu pomaže ženama u borbi protiv prvih znakova starenja te dovodi do izražaja prirodan sjaj njihove kože. “Philips VisaCare uređaj za kućnu primjenu ujedinjuje dvije vrlo ciljane i učinkovite anti-aging metode: mikrodermabraziju i nježnu vakum masažu. Mikrodermoabrazijom se uklanjaju odumrle stanice s površine kože čime se potiče prirodna obnova zdravih stanica i zadebljanje epidermisa što za rezultat daje zdravu, sjajnu kožu glatke, baršunaste površine.“ na predstavljanju je objasnila Ivana Manola, dr.med. specijalist dermatologije i venerologije iz Poliklinike Manola.

Dajana Pajkic

Anotnija Blaće, Andrijana Jeftović, Božena Brnas, Ivana Manola i Dajana Pajkić

Svoje oduševljenje novim Philips VisaCareom nije skrivala niti poznata TV voditeljica, Antonija Blaće koja usprkos učestalim i velikim medijskim angažmanima te čestim putovanjima uvijek izgleda besprijekorno. “Trudim se redovito vježbati, relativno se zdravo hranim, ali svoju svakodnevnu njegu volim nadopuniti i kvalitetnim kozmetičkim tretmanima. Oduševljena sam s VisaCare jer kako često putujem više ne moram razmišljati o tretmanima u nepoznatim kozmetičkim salonima, jednostavno očistim lice i pruštim si pet minuta svoga užitka. A moja koža je zahvalna.“ istaknula je Antonija Blaće.

Philips-VisaCare_foto1

0