5 omiljenih frizura: Isabella Thordsen

5 omiljenih frizura: Isabella Thordsen

Isabella Thordsen je danska blogerica čiji Instagram profil redovito pratimo. U kombinaciji nježnih bež tonova i crvene boje, cosy atmosfere interijera i živopisnih eksterijera, Isabella svakodnevno stvara savršenu mrežu fotografija kojoj se okrećemo u potrazi za inspiracijom. Bilo da se radi o modnom dodatku ili dekorativnom dodatku za kuću, mekom i toplom pletivu ili jednako mekoj i toploj deki, Isabella uvijek donosi najbolje komade koji, iako inspirirani trendovima, zadržavaju posebnost i ističu se u Instagram svijetu.

Osim najboljih detalja za dom i najboljih ležernih komada unutar ormara, Isabella donosi i najbolje frizure koje ćete u nekoliko minuta lako i sami ostvariti.

PET ISABELLINIH NAJDRAŽIH JEDNOSTAVNIH FRIZURA

Jednostavnost svojeg modnog stila i stila u uređenju interijera Isabella preslikava i u svojim ležernim frizurama. Od nonšalantnih beach uvojaka do opuštenih pletenica i polupodignute kose, svaka od njezinih frizura odiše ležernošću koja savršeno nadopunjuje njene cosy kombinacije. Iako jednostavne, svaka njezina frizura donosi onaj prepoznatljivi pečat njezinom looku koji ga čini posebnijim i upečatljivijim. Uz pletenice i polupodignute frizure, neki od njezinih favorita su i messy bun frizure.

Kako bi jednostavnu raspuštenu kosu učinila drugačijom ili prekrila bad hair day kosu, Isabella nerijetko poseže za kapama kao savršenim modnim dodacima. Dok joj šeširi donose cool look, a beretke dašak francuskog šarma, baker boy kapa njezin je zasigurno omiljeni modni dodatak koji u kombinaciji s raspuštenom kosom, opuštenom pletenicom ili niskim repom stvara njezin prepoznatljivi izgled.

Kako bi svakodnevno svoju kosu učinili posebnijom uz pomoć jednostavne, ležerne frizure, u nastavku smo izdvojili pet omiljenih frizura danske blogerice koje ćete u nekoliko minuta ove jeseni lako i sami ostvariti.

OPUŠTENA PLETENICA

POLUPODIGNUTA KOSA U LEŽERNU PUNDŽU

PRAMENOVI SPOJENI PLETENICOM ILI MAŠNOM

ZAGLAĐENA NISKA PUNDŽA

BAKER BOY KAPA: OMILJENI DODATAK ZA SVAKU FRIZURU

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori